29 / 03 / 2024

Evim Yüksekdağ ödemeler

Evim Yüksekdağ ödemeler

Esenyurt Evim Yüksekdağ fiyat listesi konutların alanlarına bağlı olarak değişiyor. Haziran 2018 tarihinde teslim edilecek proje 11 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor.

Esenyurt Evim Yüksekdağ satılık ev!

Esenyurt Evim Yüksekdağ satılık ev tipleri 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. 2 bin metrekarelik ticaret alanına sahip projede 363 adet daire ve 9 adet dükkan bulunuyor.

Yüksekdağ İnşaat'tan Beykoz ve Göktürk'e 2 yeni proje geliyor!

Çamlıca’da hayata geçirdikleri projeyi mayıs ayında tamamlayacaklarını söyleyen Yüksekdağ Group Başkan Yardımcısı Cemil Yüksekdağ yaptığı açıklamada, Beykoz ve Göktürk'te iki yeni proje inşa edeceklerini söyledi.

İkinci el otomobil alıp satarken galericiler mi, kurumsallar mı iyi?

AutoClub Genel Müdürü Turgut Yüksekdağ, X sosyal medya hesabından 2. el otomobil alım satımı ve kurumsal 2. el otomobil firmaları ile ilgili bir paylaşım yaptı. Peki ikinci el otomobil alıp satarken galericiler mi, kurumsallar mı iyi? Vatandaşlar bu konu hakkında ne düşünüyor? 

Depremzedeler ağır hasarlı binaları için 'evim yıkılmasın' davası açtı!

Deprem bölgesinin yeniden ayağa kaldırılması için hükümetin çalışmaları devam ederken, depremzedeler, ağır hasarlı binaları için 'evim yıkılmasın' davası açtı.

Yüksekdağ Çamlıca'da yüzde 50 peşin 6 ay vade fırsatı!

Yüksekdağ Çamlıca projesinde yüzde 50 peşin 6 ay vade fırsatıyla konut sahibi olma imkanı sunuluyor. Peki Yüksekdağ Çamlıca'da konut fiyatları ne kadar? 

Aile Bakanlığı 2.604 TL ödeyecek. Almak için tek bir şart var

Aile Bakanlığı tarafından ihtiyaç sahibi ailelere yönelik ödemeler tam gaz devam ediyor. Bakanlık tarafından önemli bir kalemde daha ödeme gerçekleştirilecek. İşte Bakanlığın yapacağı ödemenin detayları...

Yüksekdağ Çamlıca'da 45 milyon TL'ye 4,5+1! Ekim'de teslim!

İstanbul’un en eski semtlerinden boğaza komşu Çamlıca’da hayata geçirilen  Yüksekdağ Çamlıca'da fiyatlar 45 milyon TL'den başlıyor. Projenin teslimlerinin bu yılın Ekim ayında yapılması planlanıyor. 

Aile Bakanlığı ödüyor. Tam 4.337 TL hesaplara yatırıldı. Hemen hesabınıza bakın

Aile Bakanlığı tarafından vatandaşlara yönelik ödemeler tam gaz yapılmaya devam ediyor. Aile Bakanlığı tarafından vatandaşlara yönelik yeni bir ödeme daha yapıldı. Detaylar haberimizde...

Aile Bakanlığı'ndan başvuranlara 1900 TL verilecek. Müjde geldi

Aile Bakanlığı tarafından vatandaşlara yönelik ödemeler tam gaz devam ediyor. Aile Bakanlığı tarafından başvuru gerçekleştiren vatandaşlara 1900 TL de ödeme yapılacak. İşte detaylar...

Aile Bakanlığı ödemelerinde flaş gelişme... Acil bakın hemen bu kadar para ödenecek

Aile Bakanlığı tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik ödemeler devam ediyor. Bakanlığın yapacağı ödemelerde hangi ailelere ne kadar ödeme yapılacağına ilişkin detaylara yer verildi.

Aile Bakanlığı'ndan son dakika flaş para açıklaması... Ödeme bekleyenler buraya

Aile Bakanlığı tarafından hak sahibi vatandaşlara yönelik ödemeler devam ediyor. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Derya Yanık da son ödemeler hakkında yeni bir açıklamada bulundu.

Ailelere 12 ay boyunca bu kadar para ödenecek... Aileler acil olarak baksın

Ailelere yönelik ödemeler devam ediyor. Aile bütçesine yönelik önemli bir destek geldi. İşte Aile bütçesine yönelik önemli desteğin detayları. Ailelere 12 ay boyunca ciddi bir para ödemesi gerçekleştirilecek.

Aile Bakanlığı'ndan flaş açıklama... Ödeme yapılacak hemen bakın

Aile Bakanlığı tarafından vatandaşlara yönelik ödemeler yapılmaya devam ediliyor. Aile Bakanlığı 15 bin aileye daha ödeme yapacak. İşte detaylar...

Aile Bakanlığı sımsıcak gelişme olarak duyurdu! Herkese bu kadar TL para ödenecek

Aile Bakanlığı tarafından vatandaşlara yönelik ödemeler devam ediyor. Yine Aile Bakanlığı tarafından yapılacak bir ödemeyle ilgili detaylar da vatandaşlara duyuruldu.

Evim Yüksekdağ ödemeler Haberi

Evim Yüksekdağ ödemeler

Esenyurt Evim Yüksekdağ fiyat listesi daire alternatiflerine göre farklılık gösteriyor. 64 bin metrekare inşaat alanına sahip projede konutlar 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı. 


Ödemeleri 50 ay 0 faiz avantajı ile yapılabilen Evim Yüksekdağ Konutları İstanbul'un Esenyurt ilçesinde yükseliyor. Proje 11 bin metrekarelik alan üzerinde hayata geçiriliyor. 


Evim Yüksekdağ Residence'de konutlar 90 ile 148 metrekare arasında değişen büyüklükte dizayn edildi. Projenin 2018 yılı Haziran ayı içerisinde tamamlanması planlanıyor. 


Yüksekdağ İnşaat imzası taşıyan Evim Yüksekdağ Evleri satış fiyatları 2+1 konutlarda 245 bin lira, 3+1 konutlarda ise 360 bin liradan başlıyor.


Evim Yüksekdağ Esenyurt'ta çocuk oyun alanları, sauna, süs havuzu, fitness merkezi, yürüyüş parkuru, güvenlik, kapalı yüzme havuzu ve kapalı otopark gibi sosyal imkanlar sunuluyor. 

19 soruda Evim Yüksekdağ projesi!

Adres bilgileri: Yeşilkent Mahallesi Nazım Hikmet Bulvarı...