19 / 04 / 2024

Esenyurt Samsun Towers'ın inşaatı yeniden başladı!

Esenyurt Samsun Towers'ın inşaatı yeniden başladı!

Samsun Towers'ın inşaatı uzun bir aradan sonra yeniden başladı. 200'e yakın Samsun Towers mağduru dün Esenyurt Şehitler Parkı'nda bir toplantı gerçekleştirdi. İşte Samsun Towers projesinde son durum...




Ersa İnşaat'ın İstanbul Esenyurt'ta hayata geçirdiği Samsun Towers'ın inşaatı uzun bir aradan sonra yeniden başladı. 5 blok halinde yükselen Samsun Towers'ın 3 bloğunun kaba inşaatı tamamlanmış ve sonra yaşanan imar sıkıntıları nedeniyle inşaat durmuştu. 


200'e yakın Samsun Towers mağduru dün Esenyurt Şehitler Parkı'nda bir toplantı gerçekleştirdi. Bilgilendirme toplantısında bir araya gelen mağdurlar bir süredir devam eden imar ve ruhsat problemlerini konuştu. Esenyurt Belediyesi'yle görüşen mağdurlar Samsun Towers'ın ruhsatının bu hafta başında çıkarılacağı bilgisini aldıklarını belirtti.


Araplara mı satılacak?

İnşaatı yeniden başlayan Esenyurt Samsun Towers projesinde 1.600 konut yer alıyor. Projede kalan son 300 dairenin Araplara satılması planlanıyor. Eğer kalan son 300 daire Araplara satılırsa oradan gelecek parayla projenin inşaatı tamamlanacak.



2014 yılında teslim edilecekti

Stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tipinde dairelerin yer aldığı Esenyurt Samsun Towers projesinde teslimler 2014 yılında gerçekleşecekti. 33 katlı 5 blok olarak inşa edilecek Samsun Towers kapsamındaki dairelerin alanları  43 metrekare ile 103 metrekare arasında değişiyor.



Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com




Geri Dön