28 / 03 / 2024

Fi Side'ın inşaatı yeniden başladı!

Fi Side'ın inşaatı yeniden başladı!

Fi Yapı imzalı Fi Side projesinde inşaat çalışmaları yeniden başladı. Sosyal paylaşım sitesi faecbook üzerinden yeni bir açıklama yayınlayan mağdurlar inşaatın başladığını ve yeni katların atıldığını bildirdi...



 

2012 Haziran'da sahiplerine teslim edilecek olan Fi Yapı imzalı Fi Side projesinde inşaat çalışmaları yeniden başladı. 

 

5 Nisan 2015 tarihinde Esenyurt Fi Side satış ofisi önünde protesto gösterisi gerçekleştiren Fi Side mağdurları tarafından seçilen Fiside Dayanışma Platformu temsilcileri 9 Nisan tarihinde  Fi Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan ile görüşüp projeleri hakkında bilgi almışlardı.

 

Sosyal paylaşım sitesi faceboook üzerinden yeni bir açıklama yayınlayan mağdurlar inşaatın başladığını ve yeni katların atıldığını bildirdi. Fi Yapı yaptığı son açıklamada projeyi 30 Haziran 2016 tarihinde sahiplerine teslim edeceğini belirtmişti.

 

Fi Yapı’nın patronu Fikret İnan, İstanbul ve Kırıkkale’de başladığı 10 projenin 8 tanesini teslim etti. Fi Yapı'nın Kırıkkale projesinin yüzde 80'i, 10. proje olan Bahçeşehir Fi Side projesinin ise yüzde 65'lik kısmı tamamlandı. İki şantisinde eksik imalat olan Fi Yapı'nın 10 projede toplam 11 bin konutu bulunuyor. Bu konutlardan 6 bin 850 tanesinin inşaatı tamamlandı.

 

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com


Geri Dön