19 / 04 / 2024

Esenyurt'taki termal tesisler Temmuz'da açılıyor!

Esenyurt'taki termal tesisler Temmuz'da açılıyor!

İstanbul'un emlakta yıldızı parlayan ilçelerinden biri olan Esenyurt, şimdi de sağlık turizmiyle gündeme geliyor. Esenyurt'ta hayata geçirilen iki yeni termal tesis kapılarını bayramdan sonra açıyor.




İstanbul'un emlakta yıldızı parlayan ilçelerinden biri olan Esenyurt, şimdi de sağlık turizmiyle gündeme geliyor. Esenyurt Belediyesi Türkiye’deki termal ve kaplıcalardan 15-20 kat daha yüksek kalitede seviyesi olan hipotermal suyu vatandaşa termal tesis ve kaplıca hizmeti olarak sunuyor.

 

Esenyurt'ta hayata geçirilen iki yeni termal tesis kapılarını bayramdan sonra açıyor. Termal tesislerden biri Kıraç da bir diğeri ise Saadetdere'de yer alıyor. 


Resmi açılışı henüz yapılmayan Kıraç Termal Tesisleri ve Saadetdere Termal Tesisleri resmi açılışları yapılana kadar vatandaşlara ücretsiz olarak hizmet veriyor. Tesislerde termal havuz, hamam, duş, engelli havuzları, fizyoterapi hizmetleri mevcut.    


Esenyurt termal tesisleri nerede?

Saadetdere Termal Tesisleri, Torium AVM'nin arkasında, Kıraç Termal Tesisleri ise Atatürk Mahallesi Kuruçeşme caddesinde yer alıyor.


Resmi açılışa kadar ücretsiz

Halka tanıtım aşamasında ücretsiz hizmet verecek olan termal tesislerden randevu alarak yararlanılabiliyor. Esenyurt'taki termal tesisler haftaiçi 10:00-20:30, cumartesi ve pazar günleri ise 10:00-18:30 saatleri arasında hizmet veriyor.


Afyon'a gitmeye gerek kalmadı

Esenyurt’ta bulunan hipertermal suyun mineral seviyesiyle Türkiye’nin en zengin şifalı suyu olduğunu ifade eden Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, vatandaşların bundan böyle Gönen, Kızılcahamam, Afyon gibi illere gitmelerine gerek olmadığının da altını çizmişti. 


Saadetdere Termal Tesisleri telefon: 0212 423 00 06

Kıraç Termal Tesisleri telefon: 0 212 689 10 79




Geri Dön