18 / 04 / 2024

Esenyurt termal tesis

Esenyurt termal tesis

İstanbul'un emlakta yıldızı parlayan ilçelerinden biri olan Esenyurt, şimdi de sağlık turizmiyle gündeme geliyor. Esenyurt'ta hayata geçirilen iki yeni termal tesis kapılarını bayramdan sonra açıyor.

Esenyurt Belediyesi'nden 2. termal tesis!

Esenyurt Belediye Başkanı Sayın Necmi Kadıoğlu Saadetdere Mahallesinde geçtiğimiz yıl temeli atılan termal tesis ardından Atatürk Mahallesinde yapılan ikinci termal havuz projesini yerinde inceleyerek ilk denemeyi bizzat kendisi gerçekleştirdi.

Esenyurt'a ikincir termal tesis kazandırılıyor!

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu tarafından ilçeye ikinci termal ve sağlık tesisi kazandırılıyor. Başkan Kadıoğlu “Kaplıcalar diyarı Esenyurt olacak” diyerek ikinci termal havuz projesini yerinde inceleyerek ilk denemeyi bizzat kendisi gerçekleşti

Üç ildeki gayrimenkuller kiraya veriliyor! 7 iş yeri ve Amasya'daki termal tesis için tarih açıklandı!

Çanakkale Bayramiç ve Uşak Merkez'de yer alan 7 adet iş yeri ile Amasya'daki termal sosyal tesis kiraya veriliyor. İşte detaylar...

Türkay Konut Tesis Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Türkay Konut Tesis Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Akif Güneşer ve Yaşar Çendik ortaklığında kuruldu.

Cv Danışmanlık Tesis Yönetimi Ve Temizlik Organizasyonları Limited Şirketi kuruldu!

Cv Danışmanlık Tesis Yönetimi Ve Temizlik Organizasyonları Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Volkan İner tarafından kuruldu.

Son tarih 1 Ocak! Artık o hizmet de vergiye tabi olacak

Konaklama Vergisi'ne ilişkin yasal düzenleme 1 Ocak 2023 tarihinde yürürlüğe giriyor. Buna göre otel, motel, tatil köyü, pansiyon, apart otel, termal tesis, misafirhane, yayla evi kamping gibi tesislerden vergi alınabilecek. İşte tüm detaylar...

Konaklama vergisi uygulamaya hazır

Konaklama vergisi otel, motel, tatil köyü, pansiyon, apart otel, termal tesis, misafirhane, yayla evi gibi tesislerden alınacak. Bunun yanı sıra çadır, çadır-araba, çekme karavan, motokaravan, bungalov gibi ünitelerde yapılan konaklama da vergiye tabi tutulacak.

Kütahya'da 14.4 milyon TL'ye 20 yıllığına kiralık termal tesis!

Mülkiyeti Emet Belediyesine ait, Kütahya ili, Emet ilçesi, Hamam Mahallesi, Firuze Sokak'ta yer alan termal tesis 20 yıllığına 14 milyon 400 bin TL'ye kiraya verilecek.

Fly Club Termal Mayıs'ta satışta! Yeni Proje!

Uçarlar Yapı tarafından İstanbul'un Esenyurt ilçesinde hayata geçirilen Fly Club Termal projesi Mayıs ayında satışa çıkıyor. Devremülk projesinde yer alan dairelerin fiyatı 3 bin 500 Euro'dan başlıyor.

Taraklı Termal'de devre mülklerin gelir getirici olması için kira çalışmaları tamamlandı!

Sağlıklı yaşam konseptiyle 2010'dan bu yana yatırımlarını sürdüren Taraklı Termal Turizm, pandemide yol haritasını belirledi. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Tunç, termal tesis projesinin ikinci etabında çalışmaların hızlandığını belirtti.

Erzurum Büyükşehir'den Pasinler'e 15 bin 250 metrekarelik termal tesis!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, şehrin turizmini çeşitlendirmek amacıyla 15 bin 250 metrekare büyüklüğündeki alanda Pasinler Termal Tesisleri'ni inşa edecek.

Avrupa Tesis Yönetimi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Avrupa Tesis Yönetimi Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Şahin tarafından kuruldu. 

Kütahya'da 5.7 milyon TL'ye satılık termal otel, tesis ve apart!

Kütahya İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, Merkez Yoncalı Mahallesi Ececik Mevkisinde termal otel, tesis ve apartı ihale usulü ile satılıyor..

Nevşehir'de devre mülk mağdurları eylem yaptı!

Nevşehir'in Kozaklı ilçesinde devre mülk satışı yapan termal tesis tarafından mağdur edildiklerini öne süren grup, protesto gösterisi düzenledi.

Esenyurt Osmangazi cami imar planı askıda!

İstanbul Esenyurt İlçesi, Osmangazi Mahallesi, 132 ada, 39 parsele ilişkin Dini Tesis Alanı amaçlı 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı askıda...

Esenyurt termal tesis Haberi

Esenyurt termal tesis


İstanbul'un emlakta yıldızı parlayan ilçelerinden biri olan Esenyurt, şimdi de sağlık turizmiyle gündeme geliyor. Esenyurt Belediyesi Türkiye’deki termal ve kaplıcalardan 15-20 kat daha yüksek kalitede seviyesi olan hipotermal suyu vatandaşa termal tesis ve kaplıca hizmeti olarak sunuyor.

Esenyurt'ta hayata geçirilen iki yeni termal tesis kapılarını bayramdan sonra açıyor. Termal tesislerden biri Kıraç da bir diğeri ise Saadetdere'de yer alıyor. 


Resmi açılışı henüz yapılmayan Kıraç Termal Tesisleri ve Saadetdere Termal Tesisleri resmi açılışları yapılana kadar vatandaşlara ücretsiz olarak hizmet veriyor. Tesislerde termal havuz, hamam, duş, engelli havuzları, fizyoterapi hizmetleri mevcut.    


Esenyurt termal tesisleri nerede?

Saadetdere Termal Tesisleri, Torium AVM'nin arkasında, Kıraç Termal Tesisleri ise Atatürk Mahallesi Kuruçeşme caddesinde yer alıyor.


Resmi açılışa kadar ücretsiz

Halka tanıtım aşamasında ücretsiz hizmet verecek olan termal tesislerden randevu...