26 / 04 / 2024

Eşin Deluxe Bodrum'da hemen tapu fırsatı! 

Eşin Deluxe Bodrum'da hemen tapu fırsatı! 

Firma: Eşin Group

Proje: Eşin Deluxe Bodrum

Eşin Deluxe Bodrum projesi kısa vadede yüksek kazanç sağlıyor. Projede hemen teslim ve hemen tapu imkanı bulunuyor.



Eşin Group tarafından Bodrum'da inşa edilen  Eşin Deluxe Bodrum  projesi her aileye uygun farklı tiplerde konut seçenekleri sunuyor. Projede 1+1,2+1,3+1 ve 3+1 villa seçenekleri mevcut. 170 adet daire ve villadan meydana gelen Eşin Deluxe Bodrum 28 bin metrekarelik arsa üzerinde inşa ediliyor. 

İnşaatı tamamlanan Eşin Deluxe Bodrum'da evler eşyalı olarak hemen tapu imkanıyla teslim ediliyor. Eşin Deluxe Bodrum projesinde sakinlerinin her ihtiyacını karşılayacak sosyal donatı alanları mevcut. Projede, çocuk parkı, yüzme havuzu, market, kafetarya, otopark ve güvenlik hizmeti mevcut.  

Eşin Deluxe Bodrum da hemen tapu fırsatı! 


Eşin Deluxe Bodrum fiyat listesi

Eşin Deluxe Bodrum'da 1+1 evler 69 bin 900 Euro'dan, 2+1 evler ise 89,900 Euro'dan başlangıç gösteriyor. Eşin Deluxe Bodrum'dan ev almak isteyenler ev fiyatının yüzde 50'sini peşin ödeyerek kalan tutarı vade farksız 12 ay taksitle ödeyebilecek. Ayrıca, projede yer alan 3+1 konutların tamamı satılmış durumda. 

Eşin Deluxe Bodrum nerede? 

Bodrum Dörttepe yükselen Eşin Deluxe Bodrum lokasyonuyla yatırımcılarına avantaj sağlıyor. Proje havalimanına ve lüks otellere 9 kilometre uzaklıkta, turistik bölgelere ise 2 kilometre mesafede yer alıyor. 

Eşin Deluxe Bodrum da hemen tapu fırsatı! 

 

Telefon: 256 212 70 60

Web: www.esingroup.com.tr


projeye sor



Geri Dön