19 / 04 / 2024

eşin deluxe fiayt listesi

eşin deluxe fiayt listesi

Eşin Deluxe Bodrum projesi kısa vadede yüksek kazanç sağlıyor. Projede hemen teslim ve hemen tapu imkanı bulunuyor.

Bakan Uraloğlu açıkladı! İzmir'e YHT geliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İzmir'de yeni çevre yolu projesini de bitirdiklerini kaydederek, "Yüksek hızlı tren İzmir'e inşallah geliyor." diye konuştu.

Aile konutunda şok detay! Vefat durumunda 4'te 1 miras diğer eşin olur! 

Eşlerin vefat durumunda aile konutu hükmünün sona erip ermeyeceği ve diğer eşin ne gibi hakları olacağı merak ediliyor. İşte aile konutu ile ilgili merak edilenler...

Kavi Kelepçe İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kavi Kelepçe İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Elif Ekinci, Muhammed Mustaf Karaali, Ufuk Karaali ve Zeynep Sena Karaali ortaklığında kuruldu.

İğe İnşaat Sondaj Temizlik Elektrik Gıda Ve Reklam Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İğe İnşaat Sondaj Temizlik Elektrik Gıda Ve Reklam Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Ümmügüsüm Ersöz tarafından kuruldu.

Nurbahçe İnşaat Elektrik Otomotiv Yedek Parçaları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nurbahçe İnşaat Elektrik Otomotiv Yedek Parçaları Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Murat Tosun tarafından kuruldu.

Konut kredisi ile alınan eve ortak tapu yapılabilir mi? Ev Tapusu iki eşin üzerine yapılır mı?

Tapu konusuna dair pek çok kişinin kafasında birtakım sorular olabilir. Özellikle eşler, ortak tapuya dair sorular sormaktadır. İşte bu konuya dair sorulan o sorular!

A E İnşaat Mimarlık Emlak Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

A E İnşaat Mimarlık Emlak Danışmanlık Limited Şirketi Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Esmerer tarafından kuruldu.

Uzay Arge Mimarlık İnşaat Danışmanlık Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzay Arge Mimarlık İnşaat Danışmanlık Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Eçin tarafından kuruldu.

İkinci eşin miras hakkı nedir?

İkinci eşin miras hakkı nedir? İkinci eşin miras hakkı nelerdir? şeklindeki sorular yanıtlarını arıyor. İşte o yanıtlar!

Eşten izinsiz ev satılabilir mi?

Eşlerin birlikte ve sürekli ikamet ettikleri konut, aile konutu olarak ifade ediliyor. Mal varlıkları içerisinde yer alan aile konutu 194. madde ile korunuyor. Peki, eşten izinsiz ev satılabilir mi? Tapuda eşin rızası aranır mı? İşte tüm merak edilenler...

Eşi vefat edenler dikkat! Resmen açıklandı!

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper, bugünkü köşesinde ölen eşin mirasının kimlere kalacağını kaleme aldı. İşte Tamer Heper'in o yazısı...

Eşin ölümü halinde aile konutu şerhi kalkar mı?

Eşin ölümü halinde aile konutunun akıbeti merak ediliyor. Peki, kanunen eşin ölümü halinde aile konutu şerhi kalkar mı?

Dorçe Prefabrik, şantiyeyi fabrika ortamına taşıyor!

Çelik modüler çözümleriyle çok sayıda kentte konut üretimi yapan Dorçe, inşaat sürecini şantiyeden kontrollü fabrika ortamına taşıyor.

eşin deluxe fiayt listesi Haberi

eşin deluxe fiayt listesi

Eşin Group tarafından Bodrum'da inşa edilen Eşin Deluxe Bodrum projesi her aileye uygun farklı tiplerde konut seçenekleri sunuyor. Projede 1+1,2+1,3+1 ve 3+1 villa seçenekleri mevcut. 170 adet daire ve villadan meydana gelen Eşin Deluxe Bodrum 28 bin metrekarelik arsa üzerinde inşa ediliyor. 

İnşaatı tamamlanan Eşin Deluxe Bodrum'da evler eşyalı olarak hemen tapu imkanıyla teslim ediliyor. Eşin Deluxe Bodrum projesinde sakinlerinin her ihtiyacını karşılayacak sosyal donatı alanları mevcut. Projede, çocuk parkı, yüzme havuzu, market, kafetarya, otopark ve güvenlik hizmeti mevcut.  


Eşin Deluxe Bodrum fiyat listesi

Eşin Deluxe Bodrum'da 1+1 evler 69 bin 900 Euro'dan, 2+1 evler ise 89,900 Euro'dan başlangıç gösteriyor. Eşin Deluxe Bodrum'dan ev almak isteyenler ev fiyatının yüzde 50'sini peşin ödeyerek kalan tutarı vade farksız 12 ay...