25 / 04 / 2024

Kurtköy Paragon'da hemen tapu fırsatı!

Kurtköy Paragon'da hemen tapu fırsatı!

Firma: Küçükçalık İnşaat

Proje: Kurtköy Paragon Residence

Küçükçalık Grubu'nun Kurtköy'de hayata geçirdiği Kurtköy Paragon'da hemen tapu fırsatı sunuluyor. Projede 2+1 daireler 538 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...



Olivium, Kent Meydanı gibi alış veriş merkezleri, Bostancı Paragon Residence gibi konut projelerinden sonra bu kez de İstanbul Anadolu yakasının parlayan yıldızı Kurtköy’de konut projesine imza atan Küçükçalık Grubu, hemen tapu fırsatı sunuyor.

11 dönümlük arazi üzerinde hayata geçirilen Kurtköy Paragon projesinde büyük metrekarelere sahip 2+1, 3+1, 3,5+1 daire alternatifleri yer alıyor. Bunların yanı sıra 4 adet Town House daire de konforunu düşünen alıcılarını bekliyor.

Tüm detayların düşünüldüğü açık ve kapalı yüzme havuzlarından, sauna ve hamamlara, fitness salonuna, çocuklar için açık ve kapalı oyun alanlarından yüzme havuzuna kadar her türlü sosyal donatı yer alıyor.

Hemen tapu fırsatı

2018 Mayıs’ında teslimlerin başlayacağı Kurtköy Paragon'da hemen tapu fırsatı da sunuluyor. Projede 2+1 daireler 538 bin TL'den, 3+1 daireler ise 688 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor. Kurtköy Paragon'da banka kredisi ile ev sahibi olunabiliyor.

Kurtköy Paragon da hemen tapu fırsatı!

Geniş sosyal alanlar


Geniş sosyal donatı alanları sunulan projede büyükler için bilardo, masa tenisi ve langırt salonlarından, hanımların keyifli çay sohbetleri yapacağı mis kokulu çiçeklerin arasında kalan çardak alanına, havuz başında buz gibi limonatalarınızı yudumlayacağınız kafeteryasına kadar tüm sosyal faaliyet alanları yer alıyor.

 

Tel: 0216 482 99 00 
Web: www.kurtkoyparagon.com.tr

 


projeye sor



Geri Dön