19 / 04 / 2024

Kurtköy Paragon'da 538 bin TL'ye! Hemen tapu fırsatı!

Kurtköy Paragon'da 538 bin TL'ye! Hemen tapu fırsatı!

Firma: Küçükçalık İnşaat

Proje: Kurtköy Paragon Residence

Olivium, Kent Meydanı gibi alış veriş merkezleri, Bostancı Paragon Residence gibi konut projelerinden sonra Kurtköy Paragon'a imza atan Küçükçalık Grubu, hemen tapu fırsatı sunuyor...



Sanat, estetik ve teknolojiyi buluşturan sektörlerde önemli başarılara imza atan KÜÇÜKÇALIK Grubu; Olivium, Kent Meydanı gibi alış veriş merkezleri, Bostancı Paragon Residence gibi konut projelerinden sonra bu kez de İstanbul Anadolu yakasının parlayan yıldızı Kurtköy’de.

Kurtköy Paragon projesi, 11 dönümlük arazi üzerinde büyük metrekarelere sahip 2+1, 3+1, 3,5+1 daire tiplerinden oluşuyor. Bunların yanı sıra 4 adet Town House ise villa seçeneğini düşünen ama konfor ve rahatlığından taviz vermek istemeyenler için mükemmel birer alternatif olma iddiasında.

2018 Mayıs’ında teslimlerin başlayacağı projede tüm detaylar düşünülmüş; açık ve kapalı yüzme havuzlarından, sauna ve hamamlara, fitness salonuna, çocuklar için açık ve kapalı oyun alanlarından yüzme havuzuna kadar her türlü sosyal donatı mevcut.

Hemen tapu fırsatı


Hemen tapu fırsatının sunulduğu Kurtköy Paragon'da daireler 31 Mayıs'ta teslim edilecek. Projede 2+1 daireler 538 bin TL'den, 3+1 daireler ise 688 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor. Kurtköy Paragon'da banka kredisi ile ev sahibi olunabiliyor.

Projede büyükler ve gençlerde unutulmamış


Büyükler için bilardo, masa tenisi ve langırt salonlarından ,  hanımların keyifli çay sohbetleri yapacağı mis kokulu çiçeklerin arasında kalan çardak alanına, havuz başında buz gibi limonatalarınızı yudumlayacağınız kafeteryasına kadar tüm sosyal faaliyet alanları ince ince düşünülerek planlanmış ve uygulanmış.

Modern mimariyi geleneksel balkon ve teraslarıyla birleştirerek sıcacık komşuluklara olanak sağlayan Kurtköy PARAGON’da ne eksik, ne fazla, her şey tam kıvamında.


Tel: 0216 482 99 00 
Web: www.kurtkoyparagon.com.tr

 


projeye sor



Geri Dön