25 / 04 / 2024

Eski Ramazanlar Cevahir'de!

Eski Ramazanlar Cevahir'de!

İstanbul Cevahir, ramazan ayı boyunca alışveriş merkezi içerisinde “Ramazan’ın Resmi” köşesi, dijital Karagöz ve Hacivat gölge oyunu ile ziyaretçilerine birbirinden özel etkinlikler düzenliyor...




Ramazan boyunca Cevahir Alışveriş Merkezi’ne gelen ziyaretçiler, “Ramazan’ın Resmi” köşesinde ramazana özel fotoğraflar çekme şansı yaşıyor. Cevahir etkinlikleri bununla da sınırlı kalmıyor; ziyaretçilerine yılların eskitemediği çok sevilen geleneğimiz Karagöz ve Hacivat oyununu dijital ekranda izleme fırsatı sunuyor. Ayrıca, Cevahir AVM Facebook takipçileri için hazırladığı “ Burada O Eski Ramazanlar” adlı keyifli uygulama ile de Ramazan’ın coşkusunu sosyal medyaya taşıyor.  


Ramazan’ın Resmi Cevahir’de

 

Ramazan ayıyla birlikte eski ramazanları özlemle hatırlayarak “Nerede O Eski Ramazanlar?” diye soranlar için İstanbul Cevahir, çok özel bir fotoğraf köşesi hazırladı. Ramazan ayı boyunca alışveriş merkezi içerisinde yer alacak olan “ Ramazan’ın Resmi” fotoğraf köşesinde, Cevahir AVM ziyaretçilerine birbirinden eğlenceli fotoğraflar çekme ve harika bir hatıraya sahip olma fırsatı sunuyor.  Ayrıca, akıllı telefonları ile “Ramazan’ın Resmi” köşesinde yer alan QR kodunu okutan şanslı ziyaretçiler sürpriz hediyeler kazanma şansı yakalıyor.   

 

Gölgelerin Eğlencesi Cevahir’de

 

İstanbul Cevahir, yılların eskitemediği ikili, yaşattıkça can bulan geleneğimiz Karagöz ve Hacivat gölge oyununu ziyaretçilerine dijital ekranda sunuyor. Ayrıca, bu geleneğin bir parçası olmak isteyen ziyaretçileri birbirinden eğlenceli sürprizler bekliyor. Ramazan ayı boyunca Cevahir Alışveriş Merkezine gelen ziyaretçiler Karagöz ve Hacivat oyunlarını dijital ekranda izleme şansı yakalıyor.


Facebook İle Ramazan Coşkusu

Cevahir AVM etkinlikleri sosyal medyada da hız kesmiyor. Cevahir; Facebook sayfası üzerinden düzenlediği uygulama ile eski ramazanlara özlem duyan takipçilerine ramazan coşkusunu yaşatıyor. Katılımcılar, “Burada O Eski Ramazanlar”uygulamasına katılarak sürpriz hediyeler kazanma fırsatı yakalıyor.


Bünyesinde yüzlerce marka, mağaza bulanan, Türkiye’nin en büyük kapalı eğlence merkezi, sinema salonları ve İstanbul Devlet Tiyatrosu sahneleri ile İstanbul Cevahir Alışveriş Merkezi ramazanda da sosyal hayatın vazgeçilmez bir parçası olmaya devam ediyor. İstanbul Cevahir AVM, ramazan ayı boyunca Osmanlı ve farklı dünya mutfaklarından birbirinden özel tatlar sunmaya devam ediyor.

www.istanbulcevahir.com

www.facebook.com/istanbulcevahiravm



Geri Dön