18 / 04 / 2024

Eski Soma Devlet Hastanesi binası TBMM gündeminde!

Eski Soma Devlet Hastanesi binası TBMM gündeminde!

CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel, Eski Soma Devlet Hastanesi binasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Özel sorularının Başbakan Yıldırım tarafından yanıtlandırılmasını istedi..



Eski Soma Devlet Hastanesi binası TBMM gündeminde!

CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel, Eski Soma Devlet Hastanesi binasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Özel sorularının Başbakan Yıldırım tarafından yanıtlandırılmasını talep etti.

20 Şubat 2017 tarihinde  Yeni Soma Devlet Hastanesinin hizmete girmesiyle Devlet Hastanesi olarak kullanılan eski hastane binası boşaltılmıştır. Ancak taşınma sonrası binanın akıbeti ile ilgili herhangi bir çalışma yapılmamıştır. 

Bununla ilgili olarak "Eski Soma Devlet Hastanesi olarak kullanılmış olan söz konusu binanın yıkılması planlanmakta mıdır? Planlanmış ise yıkım ne zaman gerçekleştirilecektir? Planlanmış bir yıkım projesi var ise bu yıkım ne kadar sürecektir?" diye sordu.

CHP'li Özel ayrıca, "20 Şubat 2017 tarihinde hastane yeni binaya taşınırken, eski binadaki eşyalar nasıl değerlendirilmiştir? Şu an boş binada bulunan mevcut eşyalar kamu malı değil midir?" sorusuna da yanıt aradı.

 


Geri Dön