19 / 04 / 2024

Eskişehir 18 Eylül Stadyumu'nun yenilenmesi meclis gündeminde!

Eskişehir 18 Eylül Stadyumu'nun yenilenmesi meclis gündeminde!

Eskişehir'in Mahmudiye ilçesinde bulunan 18 Eylül Stadyumu'nun fiziki durumuna ve yenilenmesi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Kabukcuoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...



İYİ Parti Eskişehir Milletvekili Arslan Kabukcuoğlu, Eskişehir'in Mahmudiye ilçesinde bulunan 18 Eylül Stadyumunun fiziki durumuna ve yenilenmesine ilişkin soru önergesi hazırladı. Kabukcuoğlu, sorusunun Gençlik Ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

İYİ Parti'li Kabukcuoğlu, ''Aşağıdaki sorularımın, Anayasa'nın 98'inci ve TBMM İçtüzüğün 96. ve 99. maddeleri gereğince T.C. Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu tarafından yazılı olarak yanıtlanmasını arz ederim'' diye konuştu.

Kabukcuoğlu, açıklamalarına şu şekilde devam etti: ''Eskişehir ilimize bağlı Mahmudiye ilçemizde bulunan 18 Eylül Stadyumu'yla ilgili yetkinin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nde olduğu, Mahmudiye Belediyesi'nce kullanım için müracaatta edilmesine rağmen yetki verilmediği, stadın atıl ve kötü vaziyette bulunduğu Eskişehir basınında yer almıştır.''

Eskişehir 18 Eylül Stadyumu nun yenilenmesi meclis gündeminde!

İYİ Parti Eskişehir Milletvekili Arslan Kabukcuoğlu'nun soruları:
1. Eskişehir ili Mahmudiye ilçesinde bulunan 18 Eylül Stadyumu'nun fiziki şartları ne durumdadır? Stadın atıl ve kötü durumda olduğu doğru mudur? Doğruysa onarım ve bakım için çalışma yapılarak gençlerin kullanıma sunulacak mıdır? 

2. Eskişehir ili Mahmudiye ilçesinde bulunan 18 Eylül Stadyumu'nun kullanma yetkisi Mahmudiye Belediyesi'ne verilmesi düşünülmekte midir? 

Nuran AYDIN/Emlakkulisi.com
 


Geri Dön