25 / 04 / 2024

Bayraklı'da toplu konut yapılıp yapılmayacağı meclis gündeminde!

Bayraklı'da toplu konut yapılıp yapılmayacağı meclis gündeminde!

İzmir Bayraklı'da yapımı devam eden şehir hastanesinin yakınında sağlık çalışanları için toplu konut yapılıp yapılmayacağı meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...



CHP  İzmir  Milletvekili Bedri Serter, İzmir Bayraklı'da yapımı devam eden şehir hastanesinin yakınında sağlık çalışanları için toplu konut yapılıp yapılmayacağına ilişkin soru önergesi hazırladı. Serter, sorusunun Çevre Ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

CHP'li Serter, ''İzmir'in gündeminden düşmeyen konuların başında yapımı en geç 2021'de tamamlanacağı söylenen Şehir hastaneleri gelmektedir. Bu şehir hastanesinde görev yapacak sağlık personelinin hastanenin açılmasının akabinde çeşitli sorunlar olacağı açıktır'' diye konuştu.

CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter'in soruları:
1- İzmir Bayraklı'da yapımı devam eden Şehir Hastanesi'nin kampüsüne çok yakın bir lokasyonda sağlık çalışanları için toplu konut yapılması söz konusu olacak mıdır? Bakanlarınızın sağlık çalışanları için geliştirdiği herhangi bir konut projesi söz konusu mudur?


Geri Dön