28 / 03 / 2024

Eskişehir 2. Yapı Fuarı 25-28 Kasım'da!

Eskişehir 2. Yapı Fuarı 25-28 Kasım'da!

İnşaat sektörünün profesyonelleri, ikinci defa Tüyap Eskişehir Yapı Fuarı’nda bir araya geliyor. Tüyap Eskişehir Yapı Fuarı 25-28 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilecek.



Tüyap Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından, T.C. Eskişehir Valiliği, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi beraberinde, Eskişehir Ticaret Odası iş birliğinde, Eskişehir Teknik Üniversitesi, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Eskişehir Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü, TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi, TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi, TMMOB Mimarlar Odası Eskişehir Şubesi ve KOSGEB’in destekleri ile hazırlanan Eskişehir 2. Yapı Fuarı 2021 Yapı Malzemeleri, Tesisat, Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Doğalgaz ve Teknolojileri Fuarı 25-28 Kasım 2021 tarihlerinde geniş konseptiyle ETO – TÜYAP Fuar Merkezi’nde kapılarını açmak için hazırlık yapıyor. 

2019 Kasım'da 1.'si düzenlenen Eskişehir Yapı Fuarı, 21 bin 435 profesyonel ziyaretçiye ev sahipliği yaparak ve sektörün ticari hacmine katkı sunarak önemli bir buluşma noktası haline gelmiş; yüzde 95 katılımcı, yüzde 89 ziyaretçi memnuniyetiyle tamamlanmıştı. Eskişehir 2. Yapı Fuarı’nda yapı malzemelerinden mutfak, banyo, seramik, vitrifiye ürünlerine, yapı kimyasallarından prefabrik beton yapı elemanlarına, çevre düzenlemelerinden peyzaj ve kent mobilyalarına, aydınlatma üniteleri ve güvenlik sistemlerinden çatı ve cephe kaplamalarına, izolasyondan dekorasyon ünitelerine, pencere kapı aksesuarlarından enerji ve soğutma sistemlerine kadar geniş bir yelpazede faaliyette bulunan şirketler ürün ve hizmetlerini ziyaretçilerle buluşturacak. Fuar, Eskişehir başta olmak üzere Afyon, Kütahya, Bilecik, Bursa, Ankara, Konya, Isparta, İzmir, Kocaeli, Sakarya, Manisa ve İstanbul'dan gelecek inşaat mühendisleri, makine mühendisleri, mimarlar, müteahhitler, iş insanları, bayi ve distribütörler, kamu kurum ve kuruluşları ile yapı ve inşaat sektörünün bütün paydaşlarını buluşturacak önemli bir alan.

Eskişehir 2. Yapı Fuarı 25-28 Kasım da!

Fuara ziyaretçi heyetleri damgasını vuracak

Eskişehir 2. Yapı Fuarı, yurt dışı alım heyeti ziyaret programı çerçevesinde Tüyap yurt dışı ofislerinin çalışmaları ile Irak - Kerkük bölgesi başta olacak şekilde, Gürcistan, Azerbaycan, Kazakistan ve Suriye’den; ERİAD ve BULTİS’in ortak çalışmalarıyla Bulgaristan, Kosova, Arnavutluk ve Kuzey Makedonya‘dan ve dijital pazarlama faaliyetleri çerçevesinde a ise Mısır, Ürdün, Libya ve Moğolistan’dan sektör profesyonellerini misafir edecek. 

Eskişehir başta olacak şekilde, Afyon, Kütahya, Bilecik, Ankara, Bursa, Konya, Manisa, Kocaeli ve Sakarya şehirlerinde yer alan Ticaret ve Sanayi Odaları, OSB’leri ve ilgili meslek odaları üyeleriyle heyet organizasyonları gerçekleştirecek olan fuara gelecek ziyaretçiler, katılımcı firmalarla dört gün süresince birebir görüşme ifırsatı yakalayacak ve iş anlaşmaları yapacak. 

Pandemi tedbirleri titizlikle uygulanacak

Tüyap Fuarcılık Grubu’nun bütün fuar alanlarında uyguladığı salgın önlemleri Eskişehir 2. Yapı Fuarı’nda da katılımcı ve ziyaretçilerin gönül rahatlığıyla ticaretini sürdürmesine imkan verecek. Alana girişte HES kodu kontrolü, ateş ölçümü ve maske zorunluluğu uygulamaları sürerken, alan içinde yoğunluk ölçümü de yapılarak sosyal mesafe ve hijyen kuralları titiz bir şekilde uygulanacak. 

Dört gün boyunca ziyarete açık olacak

25-26-27 Kasım 2021 tarihlerinde 10:00-19:00, son gün olan 28 Kasım 2021 tarihinde ise 10:00-18:00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek oan fuarı görmek isteyen ziyaretçiler, www.eskisehirinsaatfuaricom web sitesinden online davetiyelerini alarak fuara giriş yapabiliyor.

Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul 23-26 Mart'ta!


Geri Dön