19 / 04 / 2024

Eskişehir İstasyon Meydanı tamamlandı!

Eskişehir İstasyon Meydanı tamamlandı!

Eskişehir'de hızlı Tren yolunun yer altına alınmasından sonra düzenleme çalışmalarına başlanan İstasyon Meydanı tamamlanarak hizmete girdi. İstasyon Meydanında asfalt zeminin boyanmasının ardından banklar da yerleştirildi.




Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ekipleri İstasyon Meydanında çalışmalarını tamamladı. Bankların yerleştirilmesi sonrası hizmete giren İstasyon Meydanı çalışmaları OEDAŞ trafosunun kaldırılmasının gecikmesi nedeniyle bitirilememişti.


İstasyon Meydanında Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yaklaşık 2 bin metrekare alanı baskılı desen asfalt işlemi yaparak boyadılar. Meydan için yaklaşık 10.500 metrekare taş uygulaması yapılarak, kaldırımlar ve yürüyüş alanları tamamlandı. Yeni kavşağın da düzenlendiği İstasyon Meydanında Park Bahçeler Şube Müdürlüğü ise çiçeklendirme çalışmaları ve oturma alanlarına 18 adet bank yerleştirdi.


Eskişehir’in görünümüne güzellik katan İstasyon Meydanı, vatandaşların beğenisini kazandı. Yerleştirilen banklara oturan vatandaşlar hem dinlendiler hem de kentte yeni oluşan manzaranın keyfini çıkardılar.


Eskişehir Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön