26 / 04 / 2024

Eskişehir'deki 75'inci Yıl-Sultandere-ESOGÜ Tramvay Hattı emlak fiyatlarını yükseltecek!

Eskişehir'deki 75'inci Yıl-Sultandere-ESOGÜ Tramvay Hattı emlak fiyatlarını yükseltecek!

Eskişehir'de yapımına uzun süre önce başlanan 75'inci Yıl – Sultandere – ESOGÜ tramvay hattı bugün açıldı. Söz konusu hattın emlak fiyatlarını artıracağı öngörülüyor.



Anadolu Gazetesi köşe yazarı Kerem Akyıl, bugünkü köşesinde 75'inci Yıl – Sultandere – ESOGÜ tramvay hattını kaleme aldı. 

İşte Kerem Akyıl'ın 'Bu hat emlak fiyatlarını artırır' başlıklı yazısı...

Eskişehir'de yapımı uzun süredir devam eden 75'inci Yıl – Sultandere – ESOGÜ tramvay hattı nihayet tamamlandı ve bugün itibarıyla vatandaşlara hizmet vermeye başladı.

Yapımı uzun süredir devam eden 75'inci Yıl – Sultandere – ESOGÜ tramvay hattı nihayet tamamlandı ve bugün itibarıyla vatandaşlara hizmet vermeye başladı. Böylece Eskişehir'deki tramvay hatlarının toplam uznluğu 55 kilometreyi bulmuş oldu. Tabii Kumlubel Hattı'nı da sayıyoruz. Bu hattın da en kısa sürede tamamlanacağının müjdesini aldık. Öncelikle emeği geçenleri tebrik edelim.

Ancak söz konusu tramvay hattı zamanında bitirilemedi. 

Eskişehir deki 75 inci Yıl-Sultandere-ESOGÜ Tramvay Hattı emlak fiyatlarını yükseltecek!

Ne sebepten olursa olsun, elbette bu hattın gecikmiş olması Eskişehir'deki trafik yoğunlaşması açısından kötüydü. Ancak şimdi söz konusu hat tamamlandı ve vatandaşımızın hizmetine açıldı. Muhtemelen söz konusu hat, 75'inci Yıl – Sultandere – Emek gibi mahallelerdeki emlak fiyatlarının da artmasına neden olacaktır. Bu hattın 10 gün süreyle ücretsiz olması da güzel bir jest. Ancak vatandaşlarımızı uyaralım; gereksiz yere toplu taşıma araçlarına binmesinler. Ne kadar yoğunluk varsa, virüsün yayılma ihtimali o kadar artıyor.

Eskişehir OSB arsa tahsisinde rekor kırdı! 


Geri Dön