19 / 04 / 2024

Essa Silva Villaları'nda 875 bin dolara!

Essa Silva Villaları'nda 875 bin dolara!

Firma: Essa Gayrimenkul

Proje: Essa Silva Villaları

Essa Gayrimenkul Yatırım A.Ş.'nin hayata geçirdiği Essa Silva Villaları'nda hemen teslim durumda olan villaların fiyatları 875 bin dolardan başlıyor



Çekmeköy'de inşa edilen Essa Silva Villaları projesinde toplam 8 adet müstakil villa yer alıyor. Tamamı brüt 407 metrekare olan villaların bahçe büyüklükleri 334 metrekare ile 504 metrekare arasında değişiyor. Hemen teslim durumda olan villaların fiyatları 875 bin dolardan başlıyor, 1 milyon 100 bin dolara kadar yükseliyor. Essa Silva'da villalar banka kredisine uygun durumda.


Toplam 6 dönümlük alana kurulan  Essa Silva Villaları  projesi  Essa Gayrimenkul  Yatırım A.Ş. imzası taşıyor. Projenin inşaat alanı 3 bin 256 metrekare olarak açıklandı. Açık havuzun yer aldığı Essa Silva'da her villanın iki araçlık kapalı otoparkı bulunuyır. 


Essa Silva Villaları, 6 oda 1 salon, 5 banyo, lavabo, bahçeye açılan salon ve verandalı mutfak, giyinme odalı ve çok geniş banyolu ebeveyn odası, çatı katında giyinme odası banyo ve oldukça büyük teras, çocuk odalarına ait bahçe, villadan bağımsız banyolu hizmetli odasından oluşuyor. Villaların kat yüksekliği 260 cm.


Her odanın orman manzarasına sahip olduğu Essa Silva Villaları projesi toplu ulaşıma ve okullara yakınlığı ile dikkat çekiyor. Her villanın kendine ait olan bahçe alanları tapuya dahil. Essa Silva Villaları, 1. ve 2. köprüye 15 kilometre mesafede bulunuyor. 


0216 639 08 78


http://www.essa.com.tr  


Sinem ÖZTÜRK



projeye sor



Geri Dön