25 / 04 / 2024

Essenora Evleri ulaşım!

Essenora Evleri ulaşım!

Firma: Yimta İnşaat

Proje: Essenora

Essenora Evleri ulaşım bilgileri kapsamında proje TEM Otoyolu, İstanbul Otogarı, Atatürk Havalimanı, Vialand Eğlence Parkına yakın olarak konumlandırılıyor. Gaziosmanpaşa Essenora Evlerinde daireler 24 ay sonra teslim edilecek...



İnşaatına geçen ay başlanan  Essenora  Evleri projesi  Yimta İnşaat  girişimi ile Gaziosmanpaşa'da hayata geçiriliyor. Gaziosmanpaşa Essenora Evlerinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve villa tipinde daireler yer alıyor.


Yimta İnşaat Essenora Evleri 18-28 katlı 6 blok olarak tasarlandı. Essenora Konutları projesinin sosyal imkanları arasında yüzme havuzu, oyun alanları, spor alanları, fitness merkezi, kapalı otopark ve sauna gibi imkanlarda mevcut durumda.


Essenora Evleri ulaşım!


Toplamda 750 adet daireden meydana gelen Essenora Evleri kentsel dönüşüm kapsamında yükseliyor. Essenora Evleri ödeme planı kapsamında konut kredisi kullanılarak daire sahibi olmak mümkün.


Gaziosmanpaşa Essenora teslim tarihi:


Daire fiyatlarının henüz belirlenmediği Essenora Konutlarında daireler 24 ay sonra teslim edilecek. Essenora Evleri ulaşım bilgileri şöyle:


Essenora Evleri ulaşım: 


Gaziosmanpaşa Essenora Evleri Atatürk Havalimanı, TEM Otoyolu, İstanbul Otogarı, Vialand Eğlence Parkına yakın olarak konumlandırılıyor. 


Essenora Evleri ulaşım:


Essenora iletişim numarası:  444 8 344

Essenora adres bilgileri: Kemal şeker bulvarı 946. Sokak (Köşebaşı) / Fevzi Çakmak Gaziosmanpaşa - İstanbul


Telefon: 444 8 344

Web adresi: www.essenora.com

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön