25 / 04 / 2024

Essenora Gaziosmanpaşa'da Mutluluktan Ananız Ağlayacak!

Essenora Gaziosmanpaşa'da Mutluluktan Ananız Ağlayacak!

Firma: Yimta İnşaat, Atik&Akın, Enga Ortak Girişimi

Essenora Gaziosmanpaşa'da "Mutluluktan Ananız Ağlayacak" sloganıyla ödeme kampanyası başlatıldı. Gelecek yıl teslim edilecek olan Essenora Gaziosmanpaşa projesinde ödemeler peşinatsız, kredisiz, faizsiz ve kefilsiz yapılıyor...




Essenora projesi kentsel dönüşüm kapsamında İstanbul Gaziosmanpaşa'ya bağlı Küçükköy'de Yimta İnşaat, Akın&Atik ve Enga Ortak Girişimi tarafından inşa ediliyor.


Essenora Gaziosmanpaşa projesi 5 teras bloklu olmak üzere toplam 6 blok olarak hayata geçiriliyor. Essenora Gaziosmanpaşa projesinde teslimler Haziran 2016 yılında yapılıyor.


20 bin metrekare alanda yükselen Essenora Gaziosmanpaşa projesi 758 adet daire, 12 adet ticari ünite ve 1 marketten meydana geliyor. Essenora projesi 160 milyon TL yatırımla inşa ediliyor.


Essenora Gaziosmanpaşa projesinde peşinatsız, kredisiz, faizsiz ve kefilsiz ödeme kampanyası uygulanıyor. Essenora'da 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve teraslı daireler bulunuyor. Projede fiyatlar 397 bin TL'den başlayarak değişiyor.


Gaziosmanpaşa Essenora projesinde mini spor alanları, çocuk oyun alanları, fitness center, sauna, buhar odası, kapalı otopark, iki adet yüzme havuzu, cafe - restoran gibi sosyal olanaklar yer alıyor.



Essenora Rezidans nerede?

Fevzi Çakmak Mah. Kemal Şeker Bulvarı KÜÇÜKKÖY /  İstanbul 



Telefon: 444 8 344

Web adresi: www.essenora.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


Geri Dön