24 / 04 / 2024

Essenora ne zaman bitecek?

Essenora ne zaman bitecek?

Firma: Yimta İnşaat, Atik&Akın, Enga Ortak Girişimi

Proje: Essenora

Essenora Gaziosmapaşa'da yüzde 50 peşinde yüzde 7 indirim imkanı sağlanıyor. Proje Yimta İnşaat, Akın&Atik ve Enga Ortak Girişimi tarafından hayata geçiriliyor. Peki Essenora ne zaman bitecek?



"Essenora ne zaman bitecek?" sorusunu yanıtlamadan önce kısaca projenin genel özelliklerine değinelim. İstanbul Gaziosmanpaşa Küçükköy'de inşa edilen projede satışlar devam ediyor. 


6 blok halinde inşa edilen Essenora Evleri fiyatları 397 bin TL'den başlıyor. Projede tamamı peşin ödemelerde yüzde 15, yüzde 50 peşinatta yüzde 7, yüzde 25 peşinatta ise yüzde 3 indirim uygulanıyor. 


Küçükköy Essenora'da 24 ay boyunca banka kredisiz, vade farksız, kefilsiz ve peşinatsız taksit yapılabiliyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlanan daireler yer alıyor. 


Essenora ne zaman bitecek?

Toplamda 758 adet konut, 12 adet dükkan ve 1 adet marketten oluşan Essenora Konutları'nın 2016 yılı Haziran ayında teslim edilmesi öngörülüyor. Proje Yimta İnşaat, Akın&Atik ve Enga Ortak Girişimi imzası taşıyor. 


Gaziosmanpaşa Essenora'nın sosyal yaşam alanları; mini spor alanları , çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, sauna, buhar odası,  yüzme havuzu, fitness center ve kapalı otoparktan meydana geliyor. 


Essenora Gaziosmanpaşa nerede?

Adres: Fevzi Çakmak Mah. Kemal Şeker Bulvarı KÜÇÜKKÖY /  İstanbul 


Küçükköy Essenora iletişim 

Telefon: 444 8 344

Web adresi: www.essenora.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön