16 / 04 / 2024

Essenora Gaziosmanpaşa nerede

Essenora Gaziosmanpaşa nerede

Yimta İnşaat, Atik&Akın, Enga Ortak Girişimi tarafından inşa edilen Essenora projesinde 785 daire ve 12 ticari ünite yer alıyor. Peki Essenora Gaziosmanpaşa daire fiyatları ne kadar?

Essenora, Gaziosmanpaşa'ya yeni bir estetik değer katıyor!

Essenora A.Ş. dev konut projesiyle Gaziosmanpaşa’ya yeni bir estetik değer katıyor. Haziran 2016 teslim tarihiyle duyurulan Essenora sunduğu sosyal imkanlar ve avantajlı fiyatları ile beyaz yakalıların en çok tercih ettiği proje oldu.

Essenora Gaziosmanpaşa satılık ev fiyatları!

Essenora Gaziosmanpaşa satılık ev fiyatları dairelerin kat ve konumlarına göre değişiyor. Çeşitli sosyal alanların yer aldığı projede 24 ay 0 faiz avantajı ile ödeme yapılabiliyor.

Essenora ne zaman bitecek?

Essenora Gaziosmapaşa'da yüzde 50 peşinde yüzde 7 indirim imkanı sağlanıyor. Proje Yimta İnşaat, Akın&Atik ve Enga Ortak Girişimi tarafından hayata geçiriliyor. Peki Essenora ne zaman bitecek?

Essenora Gaziosmanpaşa satış ofisi!

Toplam 160 milyon TL yatırım bedeliyle yükselen projede 758 daire, 12 dükkan ve 1 market bulunuyor. Essenora Gaziosmanpaşa satış ofisi telefon numarası 444 8 344 olarak belirlendi.

Essenora Gaziosmanpaşa kampanya detayları!

Essenora Rezidans'da 758 adet daire, 12 adet dükkan ve 1 adet market yer alıyor. 6 blok halinde yükselen projede satışlar devam ediyor. İşte Essenora Gaziosmanpaşa kampanya detayları...

Küçükköy Essenora kampanyası 2015!

Dairelerin 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve teraslı olarak dizayn edildiği Essenora Evleri için peşinatsız, kredisiz, faizsiz ve kefilsiz ödeme yapılabiliyor. İşte Küçükköy Essenora kampanyası 2015 detayları...

Essenora Gaziosmanpaşa güncel fiyatları!

Essenora Gaziosmanpaşa güncel fiyatları olarak 286 bin TL'den başlıyor. Toplam 758 konuttan meydana gelen projede daireler 72 ile 256 metrekare arasında değişiyor.Proje İstanbul İl'i Gaziosmanpaşa İlçe'sinde bulunuyor.

Essenora Gaziosmanpaşa nerede?

Essenora projesinde satışlar devam ediyor. Daire fiyatlarının 245 bin TL'den başladığı projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daireler bulunuyor. Peki Essenora Gaziosmanpaşa nerede?

Essenora Gaziosmanpaşa'da 2.500 TL peşinatla! 20 ay 0 faizle!

Essenora Gaziosmanpaşa projesinde yer alan daireler için 2 bin 500 TL'lik peşinat ödemesi yapılıyor. 20 ay faizsiz vadelendirme yapılan projede fiyatlar 245 bin TL'den başlıyor.

Essenora Gaziosmanpaşa satılık daire!

Essenora Gaziosmanpaşa satılık daire fiyatları 245 bin TL ile 1 milyon 439 bin TL arasında değişiyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor.

Essenora Gaziosmanpaşa fiyat listesi!

Essenora Gaziosmanpaşa fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Banka kredisi ile ödemelerin yapılabildiği projede firma bünyesinde de kredi kullanmak mümkün. Projede 758 tane daire yer alıyor.

Essenora Gaziosmanpaşa'da 2500 TL peşinatla, 20 ay 0 faizle!

Gaziosmanpaşa'da hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi Essenora'da metrekare fiyatı 3 bin 500 lira. Projeden 2500 TL peşinat ve 20 ay sıfır faize konut sahibi olmak mümkün.

Gaziosmanpaşa Essenora Evleri satış ofisi!

Gaziosmanpaşa Essenora Evleri satış ofisi bilgilerini haberimizden inceleyebilirsiniz. Yimta İnşaat, Enga, Atik ve Akın İnşaat ortaklığı imzası taşıyan ve 5 blok olarak planlanan projede 1+1'den 4+1'e kadar dairelerle, villalara yer veriliyor...

Essenora Evleri Gaziosmanpaşa resimleri!

Essenora Evleri Gaziosmanpaşa resimleri haberimizde yer alıyor. Yimta İnşaat projesi Essenora Residence Gaziosmanpaşa satış süreci yakında başlıyor. Essenora Evleri Gaziosmanpaşa'da teslimler 24 ay sonra yapılıyor...

Gaziosmanpaşa deprem toplanma alanları!

Marmara Denizi Silivri açıklarında saat 13.59’da meydana gelen deprem sonrası gözler deprem toplanma alanlarına çevrildi. Peki Gaziosmanpaşa toplanma alanları nerede? İşte Gaziosmanpaşa toplanma alanları...

Gaziosmanpaşa Essenora Konutları fiyat!

Gaziosmanpaşa Essenora Konutları fiyat listesi 330 bin TL'den başlıyor. Essenora Evleri 20 bin metrekare alan üzerine inşa ediliyor...

Essenora Gaziosmanpaşa'da yüzde 5 peşinat fırsatı!

Konutların hemen teslim edildiği Essenora Evleri projesi İstanbul Gaziosmanpaşa Küçükköy'de inşa edildi. Konut ve ticari alanlara yer verilen Essenora Konutları için yüzde 5 peşinat fırsatı sunuluyor...

Novi Bazaar Gaziosmanpaşa nerede? İşte lokasyon!

10 katlı tek blok şeklinde yükselen Novi Bazaar Gaziosmanpaşa projesi 22 mağaza ve 153 adet daireden oluşuyor. Peki Novi Bazaar Gaziosmanpaşa nerede? İşte lokasyon!

Gaziosmanpaşa Essenora Sitesi fiyatları!

Yimta İnşaat, Atik&Akın, Enga Ortak Girişimi ile İstanbul Gaziosmanpaşa'da hayata geçirilen Essenora Evleri'nde fiyatlar 483 bin TL'den başlıyor. Projede toplam 785 daire ve 12 adet ticari birime yer veriliyor...

Essenora Gaziosmanpaşa kampanya fiyatları!

Bu ay sonunda teslimlerin gerçekleşeceği Essenora Evleri 785 konut ve 12 ticari birimden oluşuyor. Essenora Gaziosmanpaşa kampanya fiyatları 483 bin TL'den başlıyor.

Gaziosmanpaşa Essenora Küçükköy güncel fiyatları!

Essenora Evleri, Yimta İnşaat, Atik & Akın, Enga Ortak Girişimi tarafından İstanbul Gaziosmanpaşa'da hayata geçirildi. Projede cazip ödeme seçenekleri sizleri bekliyor...

Essenora Gaziosmanpaşa daire fiyatları ne kadar?

Yimta İnşaat, Atik&Akın, Enga Ortak Girişimi tarafından inşa edilen Essenora projesinde 785 daire ve 12 ticari ünite yer alıyor. Peki Essenora Gaziosmanpaşa daire fiyatları ne kadar?

Gaziosmanpaşa Essenora detaylı fiyat listesi 2017!

Gaziosmanpaşa Essenora detaylı fiyat listesi 483 bin TL'den başlıyor. Essenora Gaziosmanpaşa projesinde sıfır faizle 60 ay, 0,49 faizle 120 ay taksitli ödemeler yapılıyor...

Essenora Evleri Gaziosmanpaşa satış fiyatları 2017!

Essenora Evleri Gaziosmanpaşa satış fiyatları 483 bin TL'den başlıyor. Essenora Gaziosmanpaşa'da dairelerin teslimleri bu ay yapılıyor...

Essenora Gaziosmanpaşa tam fiyat listesi!

Toplam 758 konut ve 12 dükkandan meydana gelen Essenora projesinde daireler bu ay içerisinde teslim ediliyor. Essenora Gaziosmanpaşa tam fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor.

Gaziosmanpaşa Essenora Evleri ödeme planı!

Gaziosmanpaşa Essenora Evleri ödeme planı kapsamında 0,49 faizle 120 ay taksitli ödeme avantajı sunuluyor...

Essenora Gaziosmanpaşa ödeme koşulları 2017!

Essenora Gaziosmanpaşa ödeme koşulları kapsamında 0,49 faizle 120 ay taksitli ödemeler yapılıyor. Essenora'da fiyatlar 483 bin TL'den başlıyor...

Essenora Gaziosmanpaşa nerede Haberi

Essenora Gaziosmanpaşa nerede

Essenora Gaziosmanpaşa projesi Yimta İnşaat, Atik&Akın, Enga Ortak Girişimi tarafından hayata geçiriliyor.  İstanbul Gaziosmanpaşa'ya bağlı Küçükköy'de inşa edilen Essenora projesinde 785 daire ve 12 ticari ünite yer alıyor.


Bu ay teslimlerin yapılacağı Essenora Evleri'nde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri sunuluyor. Essenora Gaziosmanpaşa projesinde sıfır faizle 60 ay, 0,49 faizle 120 ay taksitli ödemeler yapılıyor. Essenora projesinde eski evinizi verip, yerine yeni ev alabiliyorsunuz. Kampanyadan yararlanabilmek için, takas edilecek evinizin kat irtifaklı, tapuda tek sahipli, ipoteksiz ve İstanbul'da olması gerekiyor.


Arsa alanı 20 bin metrekare olan Essenora Evleri'nde dairelerin yanı sıra market, sauna, fitness, spor alanları, çocuk oyun alanları, kapalı otopark, yüzme havuzu gibi sosyal donatılar da yer alıyor. 


Essenora Gaziosmanpaşa daire fiyatları ne kadar?


Gaziosmanpaşa Essenora detaylı fiyat listesi 2017!


72-75 metrekare...