26 / 04 / 2024

Essenora Gaziosmanpaşa satılık ev fiyatları!

Essenora Gaziosmanpaşa satılık ev fiyatları!

Firma: Yimta İnşaat, Atik&Akın, Enga Ortak Girişimi

Proje: Essenora

Essenora Gaziosmanpaşa satılık ev fiyatları dairelerin kat ve konumlarına göre değişiyor. Çeşitli sosyal alanların yer aldığı projede 24 ay 0 faiz avantajı ile ödeme yapılabiliyor.



Konutların 2016 yılı Haziran ayında teslim edileceği Essenora Residence'de 758 adet konut, 12 adet dükkan ve 1 adet market bulunuyor. Proje 6 blok halinde hayata geçiriliyor. 


Essenora Gaziosmanpaşa satılık ev fiyatları konutların planlarına bağlı olarak farklılık gösteriyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri sunuluyor. 


Banka kredisiz, vade farksız, kefilsiz ve peşinatsız 24 ay vade uygulanan Essenora Konutları İstanbul Gaziosmanpaşa Küçükköy'de inşa ediliyor. Proje Yimta İnşaat, Akın&Atik ve Enga Ortak Girişimi imzası ile yükseliyor. 


Küçükköy Essenora'da mini spor alanları, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, sauna, buhar odası,  yüzme havuzu, fitness center, kapalı otopark gibi sosyal donatı alanları bulunuyor. 


Essenora Gaziosmanpaşa satılık ev fiyatları 397 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede nakitte yüzde 15 indirim, yüzde 50 peşinde yüzde 7 indirim, yüzde 25 peşinde ise yüzde 3 indirim yapılıyor. 


Essenora Rezidans nerede?

Adres: Fevzi Çakmak Mah. Kemal Şeker Bulvarı KÜÇÜKKÖY /  İstanbul 


Küçükköy Essenora satış ofisi 

Telefon: 444 8 344

Web adresi: www.essenora.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön