28 / 03 / 2024

Essenora ödeme planı

Essenora ödeme planı

Dairelerin hemen teslim edildiği 785 konutluk Essenora, kalan 80 dairesiyle CNR Emlak Fuarında stant açtı..

Essenora takas kampanyası fiyatları!

Essenora takas kampanyası fiyatları 483 bin TL'den başlıyor. Essenora Gaziosmanpaşa'da eski evinizi verip, yerine hemen teslim yeni daire alabiliyorsunuz...

Eyüp Essenora ev kampanyası 2017!

Yimta İnşaat, Atik&Akın, Enga Ortak Girişimi ortaklığında inşa edilen Essenora projesinde takas kampanyası başladı. İşte Eyüp Essenora ev kampanyası 2017...

Essenora Gaziosmanpaşa tam fiyat listesi!

Toplam 758 konut ve 12 dükkandan meydana gelen Essenora projesinde daireler bu ay içerisinde teslim ediliyor. Essenora Gaziosmanpaşa tam fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor.

Essenora'da ezber bozan iletişim!

“Ananızı Ağlatıyoruz Ama Mutluluktan” diyerek proje relansmanını gerçekleştiren Essenora, bu zamana kadar yapılan kentsel dönüşüm projelerini de gölgede bırakacak türden.

Essenora Küçükköy ev fiyatları!

Toplam 160 milyon TL yatırım bedeliyle yükselen proje 758 daire, 12 dükkan ve 1 marketten oluşuyor. Essenora Küçükköy ev fiyatları 397 bin TL' den başlıyor.

Essenora Gaziosmanpaşa adres!

Toplam 160 milyon TL yatırım bedeliyle yükselen proje 758 daire, 12 dükkan ve 1 market bulunuyor. Essenora Gaziosmanpaşa adres bilgileri kapsamında Kemal Şeker Bulvarı üzerinde yükseliyor.

Gaziosmanpaşa Essenora'da 397 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Teslimlerin 2016 yılının Haziran ayında yapılacağı projede yüzde 15'e varan indirim imkanı sağlanıyor. 6 blok halinde inşa edilen Gaziosmanpaşa Essenora'da 758 daire, 12 dükkan ve 1 market bulunuyor.

Gaziosmanpaşa Essenora Evleri ödeme koşulları!

Toplam 160 milyon TL yatırım bedeliyle yükselen projede 758 daire, 12 dükkan ve 1 market bulunuyor. Gaziosmanpaşa Essenora Evleri ödeme koşulları kapsamında yüzde 7 indirim uygulanıyor.

Essenora Gaziosmanpaşa satılık ev fiyatları!

Essenora Gaziosmanpaşa satılık ev fiyatları dairelerin kat ve konumlarına göre değişiyor. Çeşitli sosyal alanların yer aldığı projede 24 ay 0 faiz avantajı ile ödeme yapılabiliyor.

Küçükköy Essenora teslimleri ne zaman?

İstanbul'un Gaziosmanpaşa ilçesinde inşa edilen proje toplam 160 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor. Projede daire fiyatları 397 bin liradan başlangıç gösteriyor.Peki Küçükköy Essenora teslimleri ne zaman?

Essenora Gaziosmanpaşa satış ofisi!

Toplam 160 milyon TL yatırım bedeliyle yükselen projede 758 daire, 12 dükkan ve 1 market bulunuyor. Essenora Gaziosmanpaşa satış ofisi telefon numarası 444 8 344 olarak belirlendi.

Essenora Evleri fiyat!

Toplam 758 daire, 12 dükkan ve 1 marketten oluşan proje 160 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor. Essenora Evleri fiyat listesi kapsamında 397 bin liradan başlıyor.

Essenora'da mutluluktan ananızı ağlatacak kampanya!

Essenora'da mutluluktan ananızı ağlatacak kampanya ile faizsiz, peşinatsız, kredisiz ve kefilsiz ödeme yapılabiliyor. Teslimlerin 2016 yılı Haziran ayında gerçekleşeceği proje 160 milyon TL yatırımla yükseliyor.

Gaziosmanpaşa Essenora ödeme seçenekleri!

Toplam 160 milyon TL yatırım bedeliyle yükselen proje 758 daire, 12 dükkan ve 1 market yer alıyor. Gaziosmanpaşa Essenora ödeme seçenekleri kapsamında yüzde 7 indirim uygulanıyor.

Essenora Küçükköy güncel ödeme planı 2017!

Essenora Küçükköy güncel ödeme planı 2017 kapsamında yüzde 5 peşinatla ev sahibi olma imkanı sunuluyor. Essenora Evleri'nde ticari alanlara da yer veriliyor...

Gaziosmanpaşa Essenora Evleri ödeme planı!

Gaziosmanpaşa Essenora Evleri ödeme planı kapsamında 0,49 faizle 120 ay taksitli ödeme avantajı sunuluyor...

Essenora Evleri ödeme planı kampanyası!

Essenora Evleri ödeme planı kampanyası kapsamında peşinde yüzde 15 indirim uygulanıyor. Teslimlerin 2016 yılında gerçekleşeceği projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor.

Essenora kampanyalı ödeme planı!

Essenora kampanyalı ödeme planı kapsamında 0 peşinat, 0 faiz, 0 kredi ve 0 kefil ile daire sahibi olunabiliyor. 6 blok halinde yükselen projenin 2016 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.

Essenora Evleri ödeme planı!

Essenora Evleri ödeme planı kapsamında yüzde 50 peşinat banka kredisi kullanılırken, firma bünyesinde 24 aya kadar sıfır faizle taksitlendirme de yapılıyor. Proje, 21 bin metrekare alana sahip...

Yimta Essenora ödeme planı!

Yimta Essenora ödeme planı tüm detaylarıyla haberimizde yer alıyor. 758 tane daire, 12 tane dükkan ve 1 tane marketin yer aldığı projede fiyatlar 245 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Kozapark ödeme planı!

3 bin 500 adet konutun yer aldığı Kozapark ödeme planı ile ilgili detaylı bilgi için haberimizi inceleyebilirsiniz...

Stüdyo 24 Ispartakule ödeme planı!

Stüdyo 24 Ispartakule ödeme planı kapsamında peşinat ertelemesi yapılıyor. Banka kredili ve ara ödemeleri seçeneklerin sunulduğu Stüdyo 24 Ispartakule'de fiyatlar 92 bin 500 liradan başlıyor...

Ahenk İstanbul Evleri ödeme planı !

Ahenk İstanbul Evleri ödeme planı kapsamında 72 ay vadelendirmede faiz uygulanmıyor...

Çukurova Tower Residence ödeme planı !

Çukurova Tower Residence ödeme planı kapsamında banka kredisiyle vadelendirme seçeneği uygulanıyor....

Caprice Gold ödeme planı!

1+1 günlük saray odasının 21 bin liradan satışa sunulduğu Caprice Gold ödeme planı kapsamında firma bünyesinde ödeme yapmak mümkün...

216 Butik ödeme planı!

Minimum daire fiyatının 1+1'ler için 148 bin liradan başladığı 216 Butik ödeme planı 'na göre firma olanakları ve banka kredisi ile daire sahibi olunabiliyor...

Terrace Tema ödeme planı !

Terrace Tema ödeme planı kapsamında konutların ödemelerinde yüzde 1 oranında peşinat veriliyor. Geri kalanı ara ödeme ve banka kredisiyle vadelendiriliyor....

Essenora ödeme planı Haberi

Essenora ödeme planı

Yimta İnşaat, Atik&Akın, Enga Ortak Girişimi ile hayata geçirilen Essenora Evleri, son 80 dairesi ile CNR Emlak Fuarı’na katıldı.
 
Yüzde 5 peşinat fırsatı sunulan Essenora’da yüzde 80 konut kredisi sunuluyor. Kalan yüzde 15’lik kısım şirket bünyesinde taksitlendiriliyor. Projede 1 yıl kira garantisi sunuluyor. 


İstanbul Gaziosmanpaşa Küçükköy'de 20 bin metrekare büyüklüğünde yükselen projede toplam 785 konut ve 12 ticari birim bulunuyor.

Dairelerin hemen teslim edildiği Küçükköy Essenora projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri sunuluyor.


Essenora'da spor alanları, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, fitness, sauna, kapalı otopark bulunuyor.
 

Essenora Adres: Fevzi Çakmak Mah. Kemal Şeker Bulvarı KÜÇÜKKÖY / İstanbul
 
Telefon: 444 8 344
Web adresi: www.essenora.com

Işıl Seren KESKİN/CNREmlak2017