26 / 04 / 2024

Essenora Evleri ödeme planı kampanyası!

Essenora Evleri ödeme planı kampanyası!

Firma: Yimta İnşaat, Atik&Akın, Enga Ortak Girişimi

Proje: Essenora

Essenora Evleri ödeme planı kampanyası kapsamında peşinde yüzde 15 indirim uygulanıyor. Teslimlerin 2016 yılında gerçekleşeceği projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor.



Essenora Konutları İstanbul Avrupa Yakası Gaziosmanpaşa'da hayata geçiriliyor. Projede 758 adet daire, 12 adet dükkan ve 1 adet market bulunuyor. 


Essenora Evleri ödeme planı kampanyası kapsamında fırsatlar sunuluyor. Teslim tarihi 2016 yılı Haziran ayı olarak belirlenen proje 160 milyon TL yatırımla inşa ediliyor. 


Dairelerin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği Essenora Residence 6 blok halinde yükseliyor. Proje  Yimta İnşaat, Akın&Atik ve Enga Ortak Girişimi imzası taşıyor. 


Gaziosmanpaşa Essenora'da dinlenme alanları, sauna, buhar odası, mini spor alanları, yüzme havuzu, fitness center, kapalı otopark, çocuk oyun alanları gibi sosyal alanlar mevcut. 


Essenora Evleri ödeme planı kampanyası!

Peşinde yüzde 15, yüzde 25 peşinde yüzde 3, yüzde 50 peşinde ise yüzde 7 indirim imkanı sağlayan Essenora Küçükköy'de peşinatsız, banka kredisiz, vade farksız ve kefilsiz 24 ay vade uygulanıyor. 


Essenora Rezidans adres: Fevzi Çakmak Mah. Kemal Şeker Bulvarı KÜÇÜKKÖY /  İstanbul 


Essenora Gaziosmanpaşa satış ofisi 

Telefon: 444 8 344

Web adresi: www.essenora.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön