25 / 04 / 2024

Keçesuyu evleri gaziosmanpaşa satılık daire!

Keçesuyu evleri gaziosmanpaşa satılık daire!

Firma: Seçkinler İnşaat

Proje: Keçesuyu Evleri

İstanbul Avrupa Yakası Gaziosmanpaşa bölgesinde yükselen Keçesuyu evleri, Seçkin İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. Keçesuyu evleri gaziosmanpaşa satılık daire fiyatları ve diğer bilgiler için haberimizi inceleyin...



17 katlı tek blok halinde inşa edilen Keçe Suyu Evleri  Seçkinler İnşaat  imzası taşıyor. Projede yer alan konutların tamamı 2 oda 1 salon olarak tasarlandı.  Keçesuyu Evleri  gaziosmanpaşa satılık daire bilgisi haberimizin devamında yer alıyor. 


Seçkinler İnşaat imzası taşıyan Keçesuyu evleri gaziosmanpaşa projesi, İstanbul Avrupa Yakası Gaziosmanpaşa semtinde yükseliyor. Toplam kapalı inşaat alanı 7.550 m² olan Keçesuyu projesinde;1 adet Dükkan, 83 adet daire bulunuyor.Proje içinde Bay-Bayan Fitness Center, Bay-Bayan Sauna, Basket, voleybol sahaları gibi sosyal alanlar da mevcut.


Keçesuyu Evleri Projesi, 1 blok 17 kattan oluşuyor.  Bitimi tamamlanan Keçesuyu Evleri satılık daire fiyatları ve ödeme planları konusunda tüm konutlar satılmış olduğundan bilgi verilmiyor.


Keçesuyu evleri gaziosmanpaşa satılık daire ya da diğer projeler hakkında bilgi almak için satış ofisi iletişim bilgileri şöyle;


Keçesuyu Evleri nerede? 


Keçesuyu Evleri adres: Yenimahalle 507 Sok. No:4 Küçükköy, Gaziosmanpaşa, İstanbul


Telefon: 0212 649 3030

Web adresi: http://www.seckinler.com.tr/

Tuğçe ERSOY/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön