25 / 04 / 2024

Estetik Kurul Samsun için ilk toplantısını gerçekleştirdi!

Estetik Kurul Samsun için ilk toplantısını gerçekleştirdi!

SAMSUN Büyükşehir Belediyesi bünyesinde, kentin yerleşik ve yeni yerleşime açılacak olan alanlarında şehrin estetiğine, tarihi ve doğal değerlerine uygun şekilde üretilmesini sağlayacak "Estetik Kurul" ilk toplantısını gerçekleştirdi...



Samsun Büyükşehir Belediyesi bünyesinde, kentin yerleşik ve yeni yerleşime açılacak olan alanlarında şehrin estetiğine, tarihi ve doğal değerlerine uygun şekilde üretilecek mimarlık, kentsel tasarım ve peysaj mimarlığı konusundaki çözüm önerilerini değerlendirmek için oluşturulan "Estetik Kurul" ilk toplantısını gerçekleştirdi.


Büyükşehir Belediyesi toplantı salo nunda yapılan ilk toplantıya, Samsun Büyükşehir Belediyesi, Şehir Planlamacıları Odası, Makine Mühendisleri Odası, Belediye Meclis Üyesi, İnşaat Mühendisleri Odası, İlkadım Belediyesi, Atakum Belediyesi, Tekkeköy Belediyesi, 19 Mayıs Üniversitesi ve Peysaj Mimarları Odası üye ve mensuplarından oluşan 15 kişiden oluşan üyel er katıldı. Samsun Büyükşelıir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz da bir ara toplantıya girerek kurul üyelerine başarılar diledi.

Olay




Geri Dön