29 / 03 / 2024

Beykoz Belediye Meclisi yeni yılın ilk toplantısını gerçekleştirdi!

Beykoz Belediye Meclisi yeni yılın ilk toplantısını gerçekleştirdi!

Beykoz Belediye Meclisi yeni yılın ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda, gündemdeki teklifler konuşuldu.



 

Beykoz Belediye Meclisi yeni yılın ilk toplantısı için Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in başkanlığında toplandı.

Beykoz Belediyesi'nde yer alan habere göre, Ocak ayının ilk toplantısını dün yapan Beykoz Belediye Meclisi, Meclis Başkanı Yücel Çelikbilek başkanlığında ilçe için yeni kararlara imza attı.  

Toplantıda açılış, yoklama ve 7 Aralık 2018 tarihli tutanağın oylanmasının ardından sırasıyla gündemdeki teklifler konuşuldu.

Beykoz İlçesi, Dereseki Mahallesi 267 parsel hakkındaki Plan ve Proje Müdürlüğünün teklifi de İmar Komisyonu’na havale edildi.

Gündemde Olmayan Müdürlük Teklifleri, öncelikle gündeme alındı ve sırasıyla konuşularak oy birliğiyle kabul edildi.

GÜNDEMDE OLMAYAN MÜDÜRLÜK TEKLİFLERİ:

1-Çiğdem Mahallesi Bilirkişi seçilmesi hakkındaki Emlak ve İstimlâk Müdürlüğünün teklifi, Hukuk Komisyonu’na havale edildi.

2-Sokak isimlendirilmesi hakkındaki Emlak ve İstimlâk Müdürlüğünün teklifi, Basın ve Halkla İlişkiler Komisyonu’na havale edildi.

3-Ev ve Süs Hayvanı Eğitim ve Barınma Yerleri hakkındaki Ruhsat ve Denetim Müdürlüğünün teklifi, Hukuk Komisyonu’na havale edildi.

4-Başkan Yardımcısı maaş tespiti hakkındaki İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünün teklifi, komisyonda geldiği şekliyle teklif karar olarak kabul edildi.

5-Başkan Yardımcıları atanmaları hakkındaki İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünün teklifinin oy birliğiyle kabul edilmesi sonucunda ise başkan danışmanları  Eyüp Salih Elmas, Salim Öztürk  tekrar Başkan Yardımcısı olurken  Vekillik görevini yürüten Mehmet Akif Kılıç da Zabıta Müdürü oldu.

Beykoz Belediye Meclisi 9 Ocak 2019 Çarşamba günü saat 10:00’da yeniden bir araya gelecek.


Geri Dön