26 / 04 / 2024

Çatalca Belediye Meclisi 2019’un ilk toplantısını gerçekleştirdi!

Çatalca Belediye Meclisi 2019’un ilk toplantısını gerçekleştirdi!

Çatalca Belediye Meclisi 2019 yılı Ocak ayı toplantısı 02/01/ 2019 Çarşamba günü, saat 10.30’da belediye meclis salonunda yaptı.



Çatalca Belediye Meclisi'nin 2019 yılı Ocak ayı toplantısı Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara başkanlığında gerçekleştirildi.

Çatalca Belediyesi'nde yer alan habere göre, toplantı gündem maddelerinin görüşülmesi ve karar bağlanması ile sürdü.

Denetim Komisyonu seçildi

Meclisin 1. gündem maddesi; “5393 Sayılı Kanunun 20. maddesi gereğince, Belediye Meclisinin 2019 yılı çalışma takviminin belirlenmesi" ile ilgili Yazı İşleri Müdürlüğü'nün teklifi oy birliğiyle kabul edildi.

2. gündem maddesi; “Sözleşmeli personel çalıştırılması ve ücretlerinin belirlenmesi” ile ilgili İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü'nün teklifi oy birliği ile kabul edildi.

3. gündem maddesi; “Geçici işçilerin vize işlemleri” ile ilgili İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü'nün teklifi oy birliği ile kabul edildi.

4. gündem maddesi; “Dolu kadro derece değişikliği” ile ilgili İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü'nün teklifi oy birliği ile kabul edildi.

5. gündem maddesi; “ 5393 Sayılı Kanunun 32. maddesi gereğince, meclis üyeleri ve ihtisas komisyon üyelerinin ücretlerinin belirlenmesi” ile ilgili Mali Hizmetler Müdürlüğü'nün teklifi oy birliği ile kabul edildi.

6. gündem maddesi; “ 5393 Sayılı Kanunun 25. maddesi gereğince, Denetim Komisyonu'na üye seçimi” ile ilgili Mali Hizmetler Müdürlüğü'nün teklifi, Denetim Komisyonuna 5 üye seçilmesinin oy birliği ile kabul edilmesi ile devam etti. Denetim Komisyonuna yapılan kapalı oylama ile CHP Grubundan Remziye Arslanca, Filiz Öder, Süleyman Seçilmiş, AK Parti Grubundan Hasan Gökçe ve Metin Sezer seçildi.

Çatalca Belediyesi Belediye Meclisi 2019 Ocak ayı oturumu  4 Şubat 2019 Pazartesi günü saat 10.30’da yapılacak.


Geri Dön