25 / 04 / 2024

samsun estetik kurul toplantısı

samsun estetik kurul toplantısı

SAMSUN Büyükşehir Belediyesi bünyesinde, kentin yerleşik ve yeni yerleşime açılacak olan alanlarında şehrin estetiğine, tarihi ve doğal değerlerine uygun şekilde üretilmesini sağlayacak "Estetik Kurul" ilk toplantısını gerçekleştirdi...

Yusuf Yılmaz: Samsun'a estetik görünüm kazandıracağız!

Samsun’u estetik yönden güzelleştirmek için çalışmalar yaptıklarını belirten Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz " Şehre estetik görünüm kazandırmak için çalışacağız." dedi.

Samsun’da kent estetiğine köklü neşter!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ın görüntü kirliliğine neden olan yapıların dış cephelerinin estetik görünüme kavuşturma teklifi kabul edildi.

Kentsel tasarım yarışmasıyla yeni bir Samsun doğacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, yaptığı açıklamada "Kentsel estetik adına attığımız büyük adımlarla kentimizin çehresini değiştirdik. Şimdi de Samsun’un tarihi önemini ortaya çıkaracak olan bir Kentsel Tasarım Yarışması üzerinde çalışıyoruz" dedi

Seydişehir'de Mimari ve Estetik Kurul oluşturuldu!

Konya'nın Seydişehir İlçe Belediyesi, ilçenin geleceğini kurtarma adına "Mimari ve Estetik Kurul" oluşturdu.

Bursa Osmangazi için estetik kurul oluşturuldu!

Osmangazi Belediyesi, ilçeyi estetik değeri yüksek, modern bir görünümüne kavuşturmak için ‘Osmangazi’yi Seviyorum, Osmangazi’yi Güzelleştiriyorum” sloganı ile yepyeni bir çalışma başlattı.

Samsun Büyükşehir'den binalara estetik dokunuş!

Samsun Büyükşehir Belediyesi inşaat sezonunun başlamasıyla birlikte Kent Estetik Kurulu’nun aldığı kararlar doğrultusunda boyanması ve tamir edilmesi planlanan binalarda çalışmalara başladı.

Samsun'un yeni parkı hazır!

Sahil şeridinde çeşitli yaşam alanları oluşturarak Samsun’u estetik bir görünüme kavuşturan Samsun Büyükşehir Belediyesi son olarak eski Büyük Otel’in bulunduğu alanda yaptığı düzenlemeleri tamamladı.

Seferihisar'da binalar tek tip olacak!

İzmir Seferihisar'da artık yeni yapılacak binaların projeleri, imar müdürü, mimar ve heykeltıraşlardan oluşan Estetik Kurul'un denetlemelerinin ve onayının ardından ruhsat alabilecek

Samsun Kuş Cenneti'ne estetik dokunuş!

Samsun Büyükşehir Belediyesi Kent Estetik Kurulu, Kızılırmak Deltası Kuş Cenneti’ne giden yollardaki estetiği bozan binaların boyanması, onarılması ve yol güzergahında yapılacak estetik düzenlemeleri görüşmek için deltada bir araya geldi.

Osmangazi'de görüntü kirliliğine yer yok!

Osmangazi Belediyesi, kentin tarihi ve kültürel değerlerine uygun kaliteli bir mimari ile fiziksel çevrenin elde edilmesini sağlamak amacıyla estetik kurul oluşturdu..

Osmangazi'de görüntü kirliliğine geçit yok!

Osmangazi'de görüntü kirliliğine geçit yok. Osmangazi Belediyesi, kentin tarihi ve kültürel değerlerine uygun kaliteli bir mimari ile fiziksel çevrenin elde edilmesini sağlamak amacıyla estetik kurul oluşturdu.

Kentsel dönüşüme estetik kurul şart!

2013'ün Ocak ayında ayda yalnızca 50 bina kentsel dönüşümden yararlanırken, bu rakam bugün bin 500 bina seviyesine ulaştı. Ancak bu rakam da mevcut yapıların durumu ele alındığında oldukça düşük...

Harita Mühendisleri Samsun Şubesi yeni başkanı Mustafa Akkul oldu!

Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Samsun Şubesi'nin olağan genel kurul toplantısı, Samsun Tapu ve Kadastro 10. Bölge Müdürlüğü Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi. Yeni başkanlığa Mustafa Akkul seçildi...

samsun estetik kurul toplantısı Haberi

samsun estetik kurul toplantısı
Samsun Büyükşehir Belediyesi bünyesinde, kentin yerleşik ve yeni yerleşime açılacak olan alanlarında şehrin estetiğine, tarihi ve doğal değerlerine uygun şekilde üretilecek mimarlık, kentsel tasarım ve peysaj mimarlığı konusundaki çözüm önerilerini değerlendirmek için oluşturulan "Estetik Kurul" ilk toplantısını gerçekleştirdi.


Büyükşehir Belediyesi toplantı salo nunda yapılan ilk toplantıya, Samsun Büyükşehir Belediyesi, Şehir Planlamacıları Odası, Makine Mühendisleri Odası, Belediye Meclis Üyesi, İnşaat Mühendisleri Odası, İlkadım Belediyesi, Atakum Belediyesi, Tekkeköy Belediyesi, 19 Mayıs Üniversitesi ve Peysaj Mimarları Odası üye ve mensuplarından oluşan 15 kişiden oluşan üyel er katıldı. Samsun Büyükşelıir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz da bir ara toplantıya girerek kurul üyelerine başarılar...