18 / 04 / 2024

Eston şžehir Bahçeşehir'de son fiyatlar! Eston şžehir fiyat listesi güncellendi!

Eston şžehir Bahçeşehir'de son fiyatlar! Eston şžehir fiyat listesi güncellendi!

Eston 'un sunduğu cazip olanaklar ve uygun fiyatlarla bahçeli evde oturmak için yıllarca beklemeye gerek yok. İstanbul 'un yükselen değeri Bahçeşehir 'in en büyük bahçeli ev projesi genç çiftlere erken bahar vaad ediyor... Eston şžehir'de son fiyatlar şöy



 Eston şžehir 'de erken bahar: Bahçeli evde oturmak için ömrünüzün baharını beklemeyin

Eston şžehir,   en yükseği 4 katlı   apartman daireleri,   ikiz, katlı   ya da   müstakil dubleks çeşitleri   ile “bahçeli ev ” hayalini kuran yeni evli çiftlerin bu hayalini   gerçeğe dönüştürüyor. Bahçeşehir 'in kuruluş konseptine sadık kalarak yeşillikler içindeki yatay yaşama sahip çıkan Eston şžehir; 46 yıllık Eston deneyimi ve güvencesi, kaliteli inşaatı, evlerindeki maksimum metrekare kullanımı ve sunduğu rafine yaşam biçimiyle diğer bütün projelerden ayrışıyor.

Eston şžehir; betonlaşmadan, yüksek binalardan, şehrin kaotik ortamından kaçıp, yeşillikler içinde, düzenli ve güvenli site ortamında kendisi gibi insanlarla komşuluk ilişkilerini seven ve çocuklarını bahçeli evde büyütmeyi seçenlerin tercihi.

Eston şžehir evini ve ev yaşamını sevenlerin adresi. Eston şžehir 'den konut sahibi olan evli çiftler özel olarak tasarlanmış   ankastre mutfaklarında zamanı keyfe dönüştürüyorlar. Bahçelerinden topladıkları organik ürünlerle leziz sofralar kuruyorlar, kendi bahçelerinde   barbekü partisi veriyorlar.   Eston şžehir 'in yemyeşil bahçelerinde bir araya gelen okul arkadaşları 5 çaylarını yudumlarken okul anılarını yad ediyorlar. Apartman dairelerinin bile bahçeli villa keyfi yaşattığı Eston şžehir 'de bahçelerin büyüklüğü 495 metrekareye varıyor. Eston şžehir 'de bahçeli apartman daireleri 180 bin liradan, katlı villaların 488 bin TL 'den, ikiz dublekslerin 553 bin TL 'den ve müstakil tripleks villaların 882 bin TL 'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Toplamda 12 kısımdan oluşması planlanan Eston şžehir projesi tamamlandığında 1 milyon metrekarelik yani 1000 dönümlük arazide 2800 konut olacak.

ESTON şžEHİR KÜNYE

Projenin adı: Eston şžehir
Projenin lokasyonu: Bahçeşehir
Yapan şirket: Eston YAPI A.şž.
İnşaata başlama tarihi: 2006
İnşaatı bitirme tarihi : 2017
Toplam arsa: 1 milyon metrekare/1000 dönüm
Toplam inşaat alanı : 369.306
Sosyal donatılar:   Yüzme Havuzları, Yürüyüş Parkurları, Sosyal Alanlar, çocuk Oyun   Alanları, Spor Alternatifleri, Günlük Alışveriş   Merkezleri
Konut bilgileri: Proje toplamda 2800 adet konuttan oluşmaktadır. Projede apt daireleri, dubleks, katlı villa, tripleks, ikiz ve müstakil villalar, sıra evler bulunmaktadır. Minimum ve maksimum daire büyüklükleri 65 m ² ile 371m ² arasında değişmektedir.
Projedeki konutların ayrıntılı fiyatları   Eston şžehir 3.Kısım Evleri'nde apartman daireleri 180.000 TL'den, müstakil tripleks villalar 882.000 TL'den başlayan fiyatlarla; 4. Kısım Evleri 'nde Katlı villalar 488.000 TL 'den, 5. Kısım Evleri 'nde A tipi ikiz dubleksler ise 553.000 TL 'den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.
Projenin ayırt edici özelliği Bahçeşehir 'in şehir planlamasına sadık kalarak yatay yaşam konseptiyle farklılaşan projesi Eston şžehir;   geniş bahçeli villaları, ikiz ve müstakil dubleks çeşitleri   ve en yükseği 4 katlı   apartman seçenekleri ile İstanbul 'un yükselen değeri Bahçeşehir 'in en büyük bahçeli ev projesi.

Eston şžehir 'deki evlerin en önemli özelliği “Kaliteli üretim ve optimum metrekare kullanımı ”. 46 senelik inşaat tecrübesiyle Eston, evlerdeki her metrekareyi başarıyla değerlendirerek hiç atıl alan bırakmıyor ve maksimum kullanım alanı yaratarak odaların olduğundan büyük algılanmasını sağlıyor. Proje, her ayrıntısı özenle düşünülmüş mimarisi, çağdaş şehircilik anlayışı ile gerçekleştirilmiş planlaması, büyük alışveriş ve ticaret merkezlerine, TEM Ispartakule ve E-5 otoyol bağlantılarına, havaalanlarına yakın olması, sosyal hayatın içinde, ulaşımı kolay ve ferah bir ortamda bulunmasıyla rakiplerinden ayrışıyor.   Eston şžehir Projesi,   İstanbul 'un yükselen değeri Bahçeşehir 'in gelişme potansiyeli de düşünülürse aynı zamanda çok doğru bir yatırım da oluyor.

Detaylı bilgi için:

(212) 691 55 01
www.eston.com


Geri Dön