26 / 04 / 2024

Eston Şehir Koru'da metrekaresi 5 bin 500 TL'ye!

Eston Şehir Koru'da metrekaresi 5 bin 500 TL'ye!

Ana unsurun koru olduğu Eston Şehir Koru projesinde Koru Apartmanlarında lansmanı öncesi ekstra yüzde 5 indirim ve 60 ay sıfır faiz fırsatı sunuluyor.. 



İstanbul'un en geniş alanına yayılan gayrimenkul projelerinden Eston Şehir, etaplar halinde devam ediyor. Tamamlandığında 2.5 milyar dolar satış geliri sağlanacak projenin Eston Şehir Mahallem kısmı tamamlanmış durumda. Projenin diğer bir parçası olan Eston Şehir Koru'ya, 2017 yılının son çeyreğinde başlanmış ve halen devam ediyor. 

Eston Şehir Koru yaklaşık 210 bin metrekarede 1090 konut, 31 ticari birim ile oldukça geniş bir alanda farklı yaşam seçenekleri sunuyor. Özellikle müstakil bahçeli konut arayışına cevap veren çözümler ile araç trafiğinden soyutlanmış bir alanda konut seçenekleri sunulmuş. Arazide öncelikle 1700 adet ağaç, 6 bin 500 ağaççık ve süs bitkisi ile bir koru planlanıyor. Meydanları, açık hava sineması, amfi tiyatrosu, sebze-meyve bahçeleri, göleti ve köpek parkıyla, 90 dönüm yeşil alan, 25 dönüm aktivite alanı planlanan proje, 4 bin nüfuslu bir kasaba.

FARKLI TİPTE KONUTLAR

Gazete Habertürk yazarlarından Mimar Esin Tümer'in yazısına göre, yaşam kriterlerini zenginleştirmeye dönük olarak çeşitlendirilerek farklı taleplerin maksimumda gözetildiği projede, konut blokları, 2 katlı ikiz villalar; tek kat ve dubleks tiplerine sahip 3 katlı bloklar, dubleks 4 katlı bloklar, 5 ve 7-8 katlı apartmanlarda 2+1 'den başlayarak 5-5+1'e kadar uzanan geniş bir yelpazede tasarlanmış. Mimar Mehpare Evrenol imzasını taşıyan projede doğayla iç içe olma tasarım prensibi malzeme seçimlerinde de devam ettirilmiş, seçim kriterleri renk ve doku olarak "koru" metaforunun uzantısında belirlenmiş.

Arazinin merkezinde, üst kotta, oluşturulan manzaraya hâkim ticaret fonksiyonu ile "Kent Meydanı" yer almış. Konut kullanıcılarının gündelik ihtiyaçlarını sağlayabileceği, ticari birimleriyle "kentli" olarak anılabilecek altyapıya sahip meydanın altında tüm bölgeye hizmet veren sosyal tesis projelendirilmiş. Eston Şehir Koru'da metrekare fiyatı 5 bin 500 TL'den başlıyor. Önümüzdeki günlerde satışına başlanacak 'Koru Apartmanların lansmanı öncesi ekstra yüzde 5 indirim ve 60 ay sıfır faiz fırsatı sunuluyor. 120 ay vadeli ödeme tercih edilmesi halinde yüzde 0.95 faiz oranı geçerli; 2+1 evlerin aylık taksitleri 4 bin 600 TL'den başlıyor.

Öneri?
Havuz için seçenek

Havuz projenin belirli bir bölümünde isteyenlere yönelik olarak kurgulanmış. Lâkin daha profesyonel bir hizmet almak isteyenler için fitness bünyesinde yönetime katkı sağlayacak profesyonel bir işletme düşünülmüş.

Nedir?
Yeni ulaşım ağları
Bahçeşehir'de, Kuzey Marmara Otoyolu, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve 3. Havalimanı'nı şehre bağlayan yolların üstünde yer alan Eston Şehir Koru, metro hattı ve hızlı trene yakınlığının getirdiği avantaja sahip.
 


Geri Dön