25 / 04 / 2024

Eston Şehir Mahallem fiyatlar!

Eston Şehir Mahallem fiyatlar!

Firma: Polatyol Yapı

Proje: Eston Şehir Mahallem

Teslim tarihi 2017 yılı Haziran ayı olarak belirlenen Eston Şehir Mahallem Evleri İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de yükseliyor. Proje 41 bloktan meydana geliyor. İşte Eston Şehir Mahallem fiyatlar...



Eston Şehir Mahallem'de 315 tane bağımsız ünite bulunuyor. Polatyol İnşaat tarafından inşa edilen projede yüzde 25 peşinde, kalan tutar için banka kredisi kullanılabiliyor. 


Eston Şehir Mahallem fiyatlar daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Proje İstanbul Bahçeşehir'de, Asmalı Evler projesinin yanında ve Armina Evleri'nin karşısında hayata geçiriliyor. 


Eston Şehir Mahallem Evleri'nin ortak kullanım alanları; spor odası, dinlenme alanları ve bisiklet yolu, açık çocuk havuzu, genç aktivite odası, basketbol sahası, 2 çocuk oyun alanı, çocuk oyun parkları, sinema ve Playstation odası, oyun ve performans atölyesi, açık yüzme havuzu, mini futbol sahası, peyzajlı doğal dere, okuma odası, tenis kortu ve meyve bahçesinden oluşuyor. 


68 bin metrekarelik arsa üzerine yayılan Eston Şehir Mahallem Bahçeşehir'de 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire tipleri mevcut. 


Eston Şehir Mahallem fiyatlar!

Teslimlerin Haziran 2017 tarihinde gerçekleşeceği Bahçeşehir Eston Şehir Mahallem 41 bloktan oluşuyor. Projede daire fiyatları 450 bin TL'den başlıyor. 


Eston Şehir Mahallem  Polatyol Yapı  iletişim

Tel: 444 86 16

Web: estonsehir.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön