19 / 04 / 2024

Eta Jeoloji Jeoteknik Mühendislik Hizmetleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Eta Jeoloji Jeoteknik Mühendislik Hizmetleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ender Akarsu ve Görkem Kerem Akarsu ortaklığında Beylikdüzü’nde 120 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.



Eta Jeoloji Jeoteknik Mühendislik Hizmetleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’nde 120 bin TL sermaye bedeli ile Ender Akarsu ve Görkem Kerem Akarsu ortaklığında kuruldu. 

Eta Jeoloji Jeoteknik Mühendislik Hizmetleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Her türlü zeminde zemin araştırma sondajları yapmak, jeolojik, jeofizik, hidrojeolojik araştırmalar yapmak ve yaptırmak;sismik ve elektrik özdirenç etütleri yapmak yaptırmak,zeminden alınan numuneler üzerinde gerekli tüm deneyleri yapmak yapturmak ve laboratuvar verileri doğrultusunda zemin etüt,jeolojik,jeofizik,jeoteknik, geoteknik raporları hazırlamak,ilgili arazilerin jeoloji, eğitim ve mühendislik jeolojisi haritalarını hazırlamak. 2-Her Türlü Deniz Projeleri İçin Batimetri Haritalarını Hazırlamak Oşinografi Ve Hidrografik Ölçümler Yapmak, Batık Gemileri Aramak, Deniz Deniz Jeofizik Ölçümlerini Yapmak. Modelleme Ve Mühendislik Hizmetlerini Vermek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Geri Dön