19 / 04 / 2024

Ethereum rekor tazeledi!

Ethereum rekor tazeledi!

Kripto paralarda Bitcoin'den sonra ikinci büyük para birimi olan Ethereum yine rekor kırarak 4 bin 641 dolara ulaştı.



Kripto Para birimleri arasında ikinci en büyük olan Ethereum rekor kırmaya devam ediyor. Hürriyet'te yer alan habere göre; Birçok analist tarafından yükseliş potansiyele sahip olduğuna inanılan Ethereum bu rekor tazeledi. Shiba Inu'nun Ekim ayını etkisi altına aldığı kripto para piyasalarında Ethereum da Bitcoin gibi rekorlara imza atıyor.

Son gelen alım hareketleriyle beraber Ethereum 4641 Dolar seviyesini aştı ve tarihi yüksek seviyesini elde etti. Saat 11:47 itibarıyla Ethereum yüzde 2 primle 4593 dolar civarında işlem görüyor. Bitcoin de yatay seyirle 63 bin 58 dolardan alıcı buluyor.

Ethereum rekor tazeledi!

Shiba Inu'nun bir zamandır istikrarlı yükselişi yerini sakin duruş ve kayba bıraktı. Güçlü yükseliş hareketinin ardından düşüş eğilimine geçen Shiba Inu'de milyarder balinanın satış yapmaya başladığı belirtildi. 8 bin dolara aldığı Shiba Inu'leri 5.7 milyar dolara kadar arttıktan sonra satışa başlayan yatırımcının Shiba Inu'nun toplam arzının yüzde 13'üne sahip olduğu söyleniyor. Shiba Inu yüzde 8 değer kaybıyla 0.00006566 dolar civarında işlem görüyor.

Kripto para araştırmacısı ve yazılımcısı Vitalik Buterin 2013 senesinde Ethereum’u kullanıma sundu. 2017 yılında piyasaya çıktığında 225 dolardan satılan Ethereum 2018 yılında güçlendi ve 1376 dolara kadar yükseldi. 2018 yılı Aralık ayında 80 dolar seviyelerine gerileyen Ethereum 2020 yılında güçlenme yaşadı ve 600 dolar seviyelerine kadar yükseldi. 2020 yılından sonra da istikrarlı yükseliş hareketi devam ederek günümüzde 4 bin dolar seviyesini aşmış oldu.

Shiba Inu değerleniyor!

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön