25 / 04 / 2024

Ethereum rekor tazeledi!

Ethereum rekor tazeledi!

Bitcoin’den sonra en büyük para birimi olan Ethereum rekor kırmaya devam ediyor. Ethereum 3 bin dolar sınırını aşarak bir rekor daha kırdı ve 3457 sınırına dayandı...



Kripto para piyasalarındaki en büyük para birimlerinden biri olan Ethereum'daki artış devam ediyor.

Sputniknews'de yer alan habere göre; dün 3.000 doları rekor bir artışla aşan Ethereum, yüzde 6 düşüşle 3244 dolara düşmeden önce 3457.000 dolara yükselerek bir rekor daha kırdı.

Ethereum'daki yükselişin nedeni, Avrupa Yatırım Bankası'nın Ethereum blok zincirinde 2 yıllık tahvil çıkaracağına dair duyurusu olarak görülüyor.

'Kripto alanındaki her şeye para yatırılıyor'

IG Markets analisti Kyle Rodda, Ethereum'un yükselişi ile ilgili  şunları söyledi: "Şu anda gördüğümüz şey, spekülatif fazlalığın tanımı. Kripto alanındaki her şeye para yatırılıyor" ve bunu yirmi yıl önceki 'teknoloji balonu çılgınlığına' benzetti. 376 milyar dolarlık piyasa değerine sahip olan  Ethereum'daki kazançlar yatırıcılar tarafından çok daha ciddiye alınıyor ve Bitcoin'in yükselişini yakaladığını belirtiyorlar.

Bitcoin karşısında, Ethereum'un değeri bu yıl iki katından fazla artarak Salı günü iki buçuk yılın en yüksek seviyesine ulaştı. Bu yıl yüzde 90 artan Bitcoin, 55.625 dolara geriledi.

Ethereum rekor tazeledi!

Dogecoin Ford ile Twitter'ı geçti

Öte yandan Dogecoin de 49,8 milyar dolarlık bir değere yükseldi ve Ford Motor Company ile Twitter'dan daha değerli bir konuma ulaştı.

Ford 45.2, Twitter ise 44.1 milyar dolar değere sahip

Ethereum rekora koşuyor!

Kripto paralarda son durum ne?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön