23 / 04 / 2024

Etimesgut'ta 3 tesis, 37 park açıldı!

Etimesgut'ta 3 tesis, 37 park açıldı!

MHP lideri Bahçeli Etimesgut Belediyesi tarafından yapılan Göktürk Aile Yaşam ve Eğitim Merkezi, Emekli Konağı, Emiryaman Kreş ve Gündüz Bakımevi ile 37 parkı hizmete açtı.




MHP lideri Bahçeli Etimesgut Belediyesi tarafından yapılan Göktürk Aile Yaşam ve Eğitim Merkezi, Emekli Konağı, Emiryaman Kreş ve Gündüz Bakımevi ile 37 parkı hizmete açtı. Bahçeli “Modern belediyeciliği görmek isteyenlerin Etimesgut’a gelmelerinde yarar var” dedi. Açılışların finalinde Sibel Can konser verdi.


Etimesgut Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 37’si park ve 3’ü sosyal kültürel tesis olmak üzere 40 proje düzenlenen törenle hizmete girdi. Tesislerin açılışını MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli yaptı. Toplu açılışlar Göktürk Aile Yaşam ve Eğitim Merkezi’yle başladı. Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, merkezin açılış kurdelasını Bahçeli’yle birlikte kestikten sonra tesisi gezdirerek bilgi verdi.


GÖKTÜRK YENİ YAŞAM MERKEZİ

Demirel, merkezde yarı olimpik kapalı yüzme havuzu, Türk Hamamı, Fin Hamamı, sauna, bowling, squash, spor ve güzellik merkezi, düğün salonu, eğitim alanları gibi birçok aktivite alanının hizmet verdiğini söyledi. gezi sırasında Demirel merkezde bowling atışı yaptı, bilardo oynadı. Bahçeli de oyunları izledi.


DEMİREL’İ ÖRNEK GÖSTERDİ

Bütün donatıları tek tek gezen Bahçeli, “Tesisler fevkalade olmuştur. Zannederim Türkiye'de büyüyen, gelişen bir şehrin modern belediyecilik anlayışını, üretken bir belediyecilik anlayışını uygulamak isteyenleri Etimesgut'a, Enver Demirel'in davet edip bu tesisleri göstermesinde yarar vardır çünkü insanın ufkunu açıyor. Her türlü ihtiyaç burada karşılanıyor. İnşallah başarılı hizmetlerin devamı gelecektir" değerlendirmesinde bulundu.


EMEKLİ KONAĞI AÇILDI

Merkezin ardından Emekli Konağı ve Çay Bahçesi’nin açılışı Bahçeli tarafından yapıldı.  Ankara  evi şeklindeki emekli konağını ilgiyle gezen Bahçeli “Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel  herkesin mesut yaşabileceği bir ilçe ortaya çıkartmıştır. Etimesgut mesut insanların yaşadığı bir şehir haline gelmiştir. Enver beyi, onun meclis üyelerini çalışma arkadaşlarını kutluyorum” diye konuştu.

Başkan Demirel de Emekli Konağı ve Çay Bahçesi hakkında bilgi verdi. Demirel, “Burası emeklilerimizin ruhsal ve sosyal ihtiyaçlarını karşılayabilecek kafeterya, dinlenme ve okuma salonları gibi birçok aktiviteyi bünyesinde barındırıyor. Merkezimizi Ankara evi şeklinde planladık. Tamamen kendi mühendislerimizin çalışanlarımızın ürünü bir tesistir. Bugün açılışını yaptığımız diğer bir tesisimiz Emiryaman Kreş ve Gündüz Bakımevidir. Burada da yavrularımızın sağlıklı ortamda gelişimleri için modern mekanlar ve güçlü bir eğitim kadrosu oluşturduk. Kendi mühendislerimizce projelendirilip kendi işçimizle yaptığımız 37 parkımızı da hizmete sunmanın heyecanını yaşıyoruz. Tüm bu hizmetlerimiz hemşehrilerimiz için hayırlı olsun” dedi.


İLK ÜYE BAHÇELİ OLDU

Emekli konağında Bahçeli’ye Göktürk Aile Yaşam ve Eğitim Merkezi’nin üyelik kartı ve spor malzemeleri hediye edildi. Bahçeli merkezin ilk üyesi oldu. Demirel ayrıca Bahçeli’ye adının yazılı olduğu forma takdim etti. Bahçeli de, üyelik kartını ‘Lazım olur’ diyerek cebine koydu. Bahçeli vatandaşların yoğun ilgisi arasında Etimesgut’tan ayrıldı.


SİBEL CAN KONSERİ

Toplu açılış programı kapsamında ünlü sanatçı Sibel Can sahne aldı. Sibel Can Göktürk Aile Yaşam ve Eğitim Merkezi yanında verdiği konserde binlerce Etimesgutlu’ya müzik ziyafeti sundu. Konseri sonunda Başkan Demirel ve eşi İlknur Demirel tarafından sanatçıya çiçek ve plaket verildi.


Ortadoğu



Geri Dön