29 / 03 / 2024

Eumatx Teknoloji Ve İnovasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Eumatx Teknoloji Ve İnovasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi 18 bin TL sermaye ile bugün Ata Muğan ve Levent Kırkayak imzasıyla kuruldu.



Eumatx Teknoloji Ve İnovasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi 18 bin TL sermaye ile bugün Ata Muğan ve Levent Kırkayak imzasıyla kuruldu. 


Eumatx Teknoloji Ve İnovasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; • Çeşitli mühendislik alanlarında her türlü ulusal ve uluslararası mühendislik tasarım araştırma geliştirme (ARGE) projelerini hazırlamak, bu projelerde hazırlanması ve sunulması konusunda danışmanlık yapmak, bunlarla  ilgili gerekli personelin eğitimi ve bilgilendirilmesi için yurtiçi ve yurtdışında eğitimlerin görülmesini sağlamak, bunlara aracılık etmek. • Her türlü mühendislik hizmetleri vermek, ARGE  proje ve uygulamalarını yapmak, üretiminde bulunmak, teknik müşavirlik hizmetleri olarak plan, proje, teknik hesaplar, danışmanlık, etüd, araştırma, tasarım, fizibiliteler yapmak, yazılım geliştirmek, bunları satmak, bununla ilgili hizmet grupları oluşturmak işletmek. • Çeşitli sanayilerde ve imalat  sanayiinde kullanılan her türlü makine, yedek parça, techizat,  cihaz ve aletlerinin tasarımı, üretimi satımını yapmak. Bununla birlikte, makine, elektrik-elektronik ve bilgisayar  mühendisliğini ilgilendiren her türlü mekanik, elektromekanik, elektrik,  elektonik  yazılım ve donanım  sistemlerinin tasarımı, üretimi, satımını, ithalatını, ihracatını, dahili ticaretini  yapmak ve bu tip faaliyetlerin  pazarlamasını yapmak ve bunlara aracılık yapmak. •Endüstriyel makina, iş makinası, elektrikli ve yakıtlı motorlu taşıtların tasarımı, yazılımlar geliştirilmesi, modifikasyonu, üretimi, alimi, satımı ve uluslararası ticareti, elektrik ve elektronikle çalışan her türlü cihaz makina teçhizatının yazılımın tasarımını, geliştirmesini yapmak, temsilcilik yapmak. •Faaliyet konuları ile ilgili olarak, yurtiçi ve yurtdışından makine, ekipman, yazılım, cihaz ve sanayi malzemeleri kiralamak, satın almak, satmak ve ithal etmek; proje, teknik hizmet kiralamak, satın almak, satmak ve ithal etmek. •Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir satabilir kiralar ,kiraya verir bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Şirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, kat irtifakı, kat mülkiyeti tesis edebilir. Her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi, ifraz, tevhit, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir.


Eumatx Teknoloji Ve İnovasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Adres; Reşitpaşa Mah.Katar Cad. Teknokent Arı 1 Sitesi 2/5/19 Sarıyer 


Geri Dön