28 / 03 / 2024

Euro aynı şekilde devam ediyor! Tutabilene aşk olsun! Euroda son durum ne? Euro/TL'de son dakika 6 Ağustos 2022

Euro aynı şekilde devam ediyor! Tutabilene aşk olsun! Euroda son durum ne? Euro/TL'de son dakika 6 Ağustos 2022

Enflasyon rakamlarının açıklanmasından sonra döviz kurları da yükselişe geçti. Dolar - TL 17,98 TL iken, Euro - TL de 18,33 TL seviyelerine geldi. Bugün Euro - TL bandı yükselmeye devam ediyor. İşte son dakika Euro - TL kuru 6 Ağustos 2022...



Euro - TL kurundaki son dakika gelişmeleri vatandaşları ve yatırımcıları heyecanlandırmaya devam ediyor. Euronun Türk Lirası karşısındaki değeri milyonlarca vatandaş tarafından an be an izlenirken, kendini yenilemeye ise devam etti. milyonlarca kişi tarafından yakından takip edilmeye devam ediyor.

Bugün sabahın erken saatlerinden itibaren yatırımcılar, ''Euro bugün ne kadar oldu? Euro kaç lira oldu?” gibi soruların yanıtlarını almaya çalışıyor. Euro - TL haftanın son işlem gününde güne 0,12 yükseliş ile başladı. 

Euro aynı şekilde devam ediyor! Tutabilene aşk olsun! Euroda son durum ne? Euro/TL de son dakika 6 Ağustos 2022


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön