26 / 04 / 2024

Euro kurunda son durum! İşte euro fiyatları, alış ve satış verileri...

Euro kurunda son durum! İşte euro fiyatları, alış ve satış verileri...

Piyasalarda bugün son dakika gelişmeler milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Euro/TL bugün yükselişe geçerken euro almak isteyenler ve elinde eurosu olanlar bugünkü euro kurunu merak ediyor. İşte 30 Haziran 2022 euro fiyatları...



PİYASALARDA SON DAKİKA!

Dün piyasalarda euro kurunun yönünü değiştirmesi beklenen kritik gelişmeler yaşandı. Euro kuru bugün yüzde 0,27 yükseliş kaydetti.

Euro Bölgesi için dün güven endeksleri sonuçları belli oldu. Ardından saat 12:00'da bölge için ekonomik görünüm, sanayi, hizmet ve tüketici güven endeksleri açıklandı.

Tüm bu gelişmelerden sonra euro yükselmeye başladı. Peki euro bugün ne kadar? Euro bugün kaç TL oldu? İşte son dakika euro kuru 30 Haziran 2022...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön