29 / 03 / 2024

Merkez Bankası faiz kararı sonrası Euro/TL ne kadar oldu? Euro kurunda son durum

Merkez Bankası faiz kararı sonrası Euro/TL ne kadar oldu? Euro kurunda son durum

Dün dolar kuru Fed'in faizlerde 75 baz puanlık artışının etkisiyle yılın zirvesini görürken euro kuru düşüşe geçti. Peki bugün Merkez Bankası kararı sonrası Euro/TL ne kadar oldu? İşte euro kurunda son durum...



Piyasaların merakla beklediği Fed faiz kararı dün açıklandı. 75 baz puan artışın ardından dolar kuru tarihi zirvesine çıktı. Dolar kuru tüm para birimlerine karşı güçlenirken euro düşüşe geçti. Euro kuru dolar karşısında değer kaybetti. 

İkinci önemli karar olan Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararı ise bugün saat 14:00'da açıklandı. Kararın açıklanması ile dolar yükselişini hızlandırırken euro da dolar ile birlikte yükselmeye başladı. 

Peki Merkez Bankası kararı sonrası Euro/TL ne kadar oldu? Euro bugünkaç lira? İşte euro kurunda son durum 22 Eylül 2022...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön