24 / 04 / 2024

Euro'da son dakika: Euro'su olanlar hemen baksın! Euro ne kadar oldu? 1 Euro bugün kaç lira? 22 Temmuz 2022 Euro kuru...

Euro'da son dakika: Euro'su olanlar hemen baksın! Euro ne kadar oldu? 1 Euro bugün kaç lira? 22 Temmuz 2022 Euro kuru...

Euro kurundaki son durum milyonlarca vatandaş ve yatırımcı tarafından merakla takip ediliyor ve araştırılıyor.  Peki Euro bugün  ne kadar oldu? 1 Euro bugün kaç TL? İşte 22 Temmuz 2022 Euro kuru...



Euro Salı günü en yüksek 18,06 TL seviyelerine ulaştı.  Söz konusu bu veriler kapsamında Euro'nun TL karşısındaki değeri aylık yüzde 2.33 olurken haftalık ise 2.19 şeklinde gerçekleşti. 

Elinde Euro'su olanlar hemen bu rakama baksın! Euro ne kadar oldu? 1 Euro bugün kaç lira? İşte 21 Temmuz 2022 Euro kuru!

Geçtiğimiz hafta Euro/dolar paritesinin eşitlenmesinden sonra Euro, en çok araştırılan yatırım aracları arasında yer alarak dikkat çekmişti. Konu ile ilgili olarak aktarılan son dakika bilgisine göre, 12 Temmuz 2022 tarihinde Euro/dolar paritesi en düşük seviyesine ulaştı ve 1 Euro 1 dolara eşitlenmişti.

Gözde yatırım araçları arasında bulunan Euro, tüm bu gelişmelerin ardından yükselişe geçti ve 18 lira seviyesini aştı. Yukarı yönlü hareketine devam eden Euro kurundaki son dakika gelişmeleriheyecanla takip ediliyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön