20 / 04 / 2024

Ev alana üste para nedir? Nasıl kullanılır?

Ev alana üste para nedir? Nasıl kullanılır?

Evdekifirsat.com, ev almanın kurallarını değiştirerek ev alanlara, aldığı evin bedelinin yüzde 4’ü nakit olarak hediye ediyor. Peki, Ev alana üste para nedir? Nasıl kullanılır?



Yepyeni bir iş modeli olarak gayrimenkul sektörüne hizmette bir ilki getiren Evdekifirsat.com ev alana üste para veriyor. 


100 markalı proje ve 10 bin konutu kapsayan yeni modelde ev alana üstüne para dönemi başladı. ‘Evdekifırsat.com’ web sitesi üzerinden ev alan vatandaş önce gayrimenkul şirketiyle pazarlık yapıp alım yapacak, sonra evdekifırsat.com’a gidip bedelin yüzde 4’ünü iade alacak.


Ev alana üste para nedir? Nasıl kullanılır?

1) ‘Evdekifırsat.com’ web sitesine gir. 

2) Siteye girdikten sonra sitenin üstünde bulunan arama özelliklerini kullanarak aradığınız konutu bölge, proje adı ya da daire tipine göre araştırabilirsiniz. BU adımın ardından size sunulacak dairelerden beğendiğiniz bir tanesinin üstüne tıklayınca resimlerinin üstünde Üste Para logosu göreceksiniz.


3) Üste Para logosuna tıkladıktan sonra önünüze bir form açılacak. Bu formu doldurduktan sonra size beğendiğiniz ev için Üste Para sertifikası gönderilecek.


4) Size ulaşılması için gereken bilgileri verdikten sonra mutlaka aranacak, ev hakkında daha detaylı bilgi sahibi olabilmek için projeye davet edileceksiniz. Projeyi gezin, istediğiniz gibi pazarlık yapın, indirimlerinizi alın.


5) Sertifikayı aldıktan sonra en geç 15 gün içerisinde rezervasyon ya da ön satış işlemlerinizi tamamlamış olmanız gerekiyor. Bunun yanında yine sertifikayı almanızı takip eden 60 gün içinde tüm satış işlemlerinizi tamamlamış olmanız gerekiyor.


Size sağlanan sertifikada yazan tüm işlemleri yerine getirdiğinizde aldığınız evin satış ücretinin yüzde 4’ünü almak için evdekifirsat.com’a başvurun.


Ev alana üste para veren projeler:

Adım İstanbul, Avlu Kurtköy, Bahçeşehir Evler, Bahçeşehir Kuleler, Bahçeşehir Quartz, Bahçeşehir Teras Evler, Bahçeşehir Vadi, Balkon İstanbul, Batışehir, Dky Business Tuzla, Dky Kartal, Dky On Kâğıthane, Erguvan Premium Residence, Evvel İstanbul, Exen İstanbul, İdilia, İlkbahar, İstwest, Itower Bomonti Ofis, İva Flats, İzpark, Kağıthane Ofis Projesi, Loft Dragos, Lokum Evler, Mai Residence, Maslak Mashattan, Mirage, Modern Ümraniye, Parima Ofis Merter, Pega Kartal, Perola Residence, Premier Kampüs Ofis, Q Studio Esentepe, Rings İstanbul, Rotamavi Kartal, Seapearl Ataköy, Sky Bahçeşehir, Tem Vitrin, Toya Downtown, Toya Moda, Toya Next, Toya Vista, Tria Kartal, Tria Maltepe, Venezia Mega ve Yeni Acıbadem.


Öznur YASLI / Emlakkulisi.com


Geri Dön