26 / 04 / 2024

Ev hanımlarına müjde! Başvuran hemen 20 bin TL alacak! Geç kalmayın...

Ev hanımlarına müjde! Başvuran hemen 20 bin TL alacak! Geç kalmayın...

Ev hanımlarına bankalardan müjde geldi. Başvuran ve şartları karşılayan ev hanımlarına nakit 20 bin TL ödeme yapılacak. İşte detaylar...



Akbank ve Denizbank'tan ev hanımlarına 20 bin liraya kadar nakit ihtiyacı müjdesi geldi. Söz konusu kampanyadan emekli vatandaşlarda faydalanabiliyor. Bankalar başvuruların kabul edilmesinden kısa süre sonra ödemeleri hemen yapacağını belirtti. Nakit ihtiyacı için  bankalara başvuru yapılacak ve 36 ay vade imkanı sunulacak. 

 Ev hanımlarına müjde! Başvuran hemen 20 bin TL alacak! Geç kalmayın...

EV HANIMLARINA NAKİT KREDİ DESTEĞİ

Akbank ve Denizbank, emekli maaşı alan ve ev hanımı olan vatandaşlar için başlattığı kampanya kapsamında 20 bin lira para verecek. Bu başvurular ise kredi puanına bakılarak değerlendirilecek ve emekli maaşı eğer bu bankaların birinden alınıyorsa talep edilen tutarın onaylanma ihtimali de artmış olacak.

Kredi çekildiğinde ise kredi tutarı emekli maaşından kesintiye uğrayabilir. Kredi puanı 1200 ve üzerinde olan vatandaşların faydalandığı Akbank ve Denizbank üzerinden başlatılan ve ev hanımları için özel olarak hazırlanan bu kredi kampanyasına katılarak, ihtiyaçlarını giderebilecekler. Peki başvuru şartları neler, nereden başvuru yapılacak? İşte detaylar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön