18 / 04 / 2024

EV- SA Çelik'ten 23 bin TL'ye hazır villa!

EV- SA Çelik'ten 23 bin TL'ye hazır villa!

Ev-SA Çelik'te 98 metrekare villalar 23 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor



EV-SA Çelik, prefabrik, ağır ve hafif çelik yapılar hayata geçiriyor. Alanları 100 metrekare olan dubleks prefabrik yapı 35 bin TL'ye, ağır çelik yapılar 65 bin TL'ye, hafif çelik yapılar ise 85 bin TL'ye satılıyor. Alanları 98 metrekare olan tek katlı prefabrik villa 23 bin TL'ye satılıyor. Peşin ödemelerde yüzde 10 indirim uygulanıyor. Ya da yüzde 40 peşin verilip, kalan tutar 3'e bölünebiliyor.

 

EV- SA Çelik'ten 46 bin TL'ye hazır villa! Peşinde yüzde 5 indirim!

 

Ev-SA Çelik yapılarla ilgili sık sorulan sorular  

EV-SA yapım tekniği nedir?
EV-SA, hafif çelik bükme profil ile oluşturulan panelize taşıyıcı sistem ile inşa edilmektedir.

EV-SA yapılarında kullanılan malzemeler ithal mi ediliyor?
Hayır. EV-SA yapılarını oluşturan galvanizli sac, uluslararası standartlarda Türkiye'de mevcuttur. Tüm profil bükme işlemi yine Türkiye'de yapılmaktadır. Kullanılan vida, bulon ve diğer bağlantı elemanları, standartlarına uygun olarak Türkiye'de üretilmektedir. Bunun yanısıra dış cephe kaplaması, çatı kaplaması ve diğer malzemeler Türkiye'den temin edilebilmektedir.

EV-SA çelik yapı sistemleri betonarmeye göre daha mı güvenlidir?
EV-SA çelik evleri, betonarme yapılara göre daha hafif olduğu için, deprem kuvvetine daha az maruz kalmaktadır. Çelik yapı elemanları, betonarme gibi kırılgan olmayıp, sünek bir davranış gösterdiği için, deprem kuvvetine daha dayanıklıdır. EV-SA evleri, deprem ve rüzgara karşı Türkiye deprem şartnamesi 've uluslar arası şartnamelerin gereklerine göre tasarlanmıştır.

EV-SA çelik yapı sistemlerinin ömrü ne kadardır?
EV-SA evlerinde kullanılan kaplama malzemeleri, üretici firmanın verdiği garantiye sahiptir. Çelik konstrüksiyon için yapılan tasarım hesapları, tüm diğer binalarda 60 yıllık ekonomik ömür düşünülürken çelik sistemde 200-300 yıl düşünülmektedir.

İstenilen her yere ev yapabiliyor musunuz?
Gerekli imar prosedürlerine uygun olduğu sürece, yurtiçi ve yurtdışında istenilen her yere ev yapabilmekteyiz.

Kapı ve pencere doğramaları nasıl yapılıyor?
İsteğe göre PVC, ahşap, alüminyum, demir doğrama vs. istenilen her tür kapı ve pencere doğraması uygulanabilmektedir. isteğe göre pencerelere panjurda eklenebilmektedir.

EV-SA Evleri için nasıl garanti veriyorsunuz?
Kullanılan malzemelerin garantisi, üretici firma tarafından verilmektedir. Çelik ise Erdemir Demir Çelik Fabrikası'nın uluslararası garantisine sahiptir. EV-SA, evinizin üretim ve montaj hatalarına karşı yürürlükteki mevzuat çerçevesinde garanti vermektedir.

EV-SA sistemi sadece belli tip projelerde mi kullanılabilir?
Hayır. EV-SA konut sistemleri ile çok farklı projelerde kolaylıkla uygulanabilir. Dilerseniz EV-SA projelerinden birisini beğenebilir, yada isteklerinize göre farklı bir proje çizdirebilirsiniz. Bunlarla beraber isterseniz sizin getireceğiniz mimari projede uygulanabilir. Evi Sadece Anahtar Teslimi mi Almak Zorundayım, Zorunlu Değilsem

Satın alabileceğim aşamalar nelerdir?
EV-SA de standart bir uygulamayı tercih etmek zorunluluğu yoktur. Konutu isterseniz her şey dahil olacak şekilde anahtar teslimi alabilirsiniz, isterseniz kaba şeklinde teslimatta talep edebilirsiniz.

Evin temelini kendim mi yapmak zorundayım?
Hayır. Evinizin temelini isterseniz kendiniz yapabileceğiniz gibi dilerseniz evin temel su başmanına kadar, projelendirilip EV-SA tarafından yapılabilmektedir.

EV-SA tarafından Yapılan evlerin maliyeti ne kadardır?
EV-SA evlerinin fiyatları, sizin seçeceğiniz kaplama malzemelerine göre belirlenmektedir. Eviniz, aynı kalitedeki betonarme bir evde daha ekonomik olacaktır.

Sonradan kat ve oda ilavesi yapılabiliyor mu?
Hayır. Yatayda, EV-SA Konut Sistemleri, EV-SA kontrolünde olmak suretiyle oda ilavesi yapılabilmektedir.

EV-SA evleri kaç katlı olabilir?
Mimari uygunluğa göre 4 kata kadar mümkündür. En uygun ve ekonomik çözümlere ise 2-3 katta ulaşılmaktadır.
EV-SA Çelik Sistemleri Sadece Konut Tipi Yapılarda mı Uygulanabiliyor?
Hayır. Az katlı ticari yapılarda ve küçük ölçekli sanayi yapılarında da kullanılmaktadır. Ayrıca EV-SA çelik sistemi, geçici konutlar, şantiye binaları,ön üretimli prefabrik konut ve çok katlı yapılar için rahatlıkla kullanılabilmektedir.

Evin büyüklüğü ne kadar olabiliyor?
Evinizin büyüklüğü tamamen size bırakılmıştır. EV-SA teknolojisi, 40m2 büyüklüğündeki konuttan, 450m2 büyüklüğündeki villaya kadar her büyüklükte eve rahatlıkla uygulanabilmektedir.

Bir evin inşaatı ne kadar zamanda bitiyor?
Ruhsat alındıktan ve temel betonu tamamlandıktan sonra 45gün içerisinde tamamlanıp teslim edilmektedir.

Kullanılan malzemeler standartlara uygun mudur?
EV-SA evlerinde uluslar arası (AlSI, ASTM, ISO, ve DIN) standartlarına. v.e.. TSE'ye uygun malzeme üreten ve satan firmalardan malzeme temini yapılmaktadır.

Evimi ileride başka bir yere taşıyabilir miyim?
Hayır. İnşa edildikten sonra sökülüp, başka bir yere taşınması mümkün değildir.

Ev yapıldıktan sonra duvarlarının yerlerinde değişikli yapabiliyor muyum?
Sadece taşıyıcı olmayan bölme duvarlarda, EV-SA onayı dahilinde değişiklik yapılabilmektedir.

Isıtma mekanik ve elektrik Tesisatınasıl olmalıdır?
Isıtma sistemi olarak kombi, bulunduğunuz yere göre doğalgaz, LPG veya akaryakıt kullanılabilir, radyatörlere pompalama sistemiyle bacalı yapılan soba ile de tüm binanın ısıtma sorunu giderilebilmektedir. Mekanik ve elektrik tesisat boruları, duvar ve tavan içerisinde proje aşamasında belirlenerek sorunsuz şekilde monte edilebilmektedir.

Sonradan iç ve dış kaplamasında değişiklik yapılabiliyor mu?
Evet, isterseniz iç ve dış kaplamasında değişiklikler yapılabilmektedir.

Sonradan ilave kapı ve pencere açmak mümkün mü?
EV-SA'in değerlendirmelerinde taşıyıcı sisteme zarar vermeyecek ve zayıflatmayacak şekilde kapı ve pencere açılabilmektedir.

Şömine ve barbekü yapılabiliyor mu?
Evet, şömine ve barbekü, çelik taşıyıcı sistemin etkilenmemesi için gerekli ısı yalıtımı uygulanarak yapılabilmektedir.

Çok soğuk veya sıcak iklimde yaptıracağım evin yalıtımı nasıl olacak?
Isı yalıtım özellikleri, evinizin yapılacağı yerin iklim özelliklerine göre hesaplanmakta ve duruma en uygun yalıtım malzemeleri kullanılmaktadır.

www.evsacelik.com

0216 443 43 41

Ebru DUMAN/Emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.


 


Geri Dön