26 / 04 / 2024

Eva, gayrimenkul değerleme eğitimi verecek

Eva, gayrimenkul değerleme eğitimi verecek

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık, GAYRİMENKUL DEĞERLEME " ile eğitimleri düzenlemeye başlıyor



EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık, değerleme uzmanı olmak isteyen veya halihazırda mesleğe yeni başlamış kişilerin meslek sahibi olması için "GAYRİMENKUL DEĞERLEME " ile eğitimleri düzenlemeye başlıyor.

Mortgage kanununun kabulü ile mortgage sisteminin sağlıklı işleyebilmesi için önemli unsurlardan biri olarak tanımlanan,  Aralık ayında da yayınlanan Bakanlar Kurulu kararı ile birlik haline gelmesi öngörülen  "GAYRİMENKUL DEĞERLEME UZMANLIĞI" meslek olarak hızla gelişiyor. Son dokuz yılda Sermaye Piyasası Kurulu'nun yaptığı düzenlemelerle gelişen Değerleme Sektörü, işsizliğin hızla büyüdüğü Türkiye'de üniversite mezunları için "DEĞERLEME UZMANLIĞI" adı altında  hızla gelişen bir iş kolu olacak.

EVA Gayrimenkul Değerleme, bu alandaki  kaliteli eleman ihtiyacını karşılamak ve özellikle uygulamaya yönelik yeni personel yetiştirmek amacı ile mesleki eğitim derslerinden ilki olan  "GAYRİMENKUL DEĞERLEME TEMEL EĞİTİM DERSLERİ" Şubat ayında İstanbul'da açılıyor. Değerleme Tekniklerinin anlatılıp, uygulamalı değerleme örneklerinin çözüleceği eğitimde,  yapı ve malzeme bilgisi, mülkiyet hakları ve imar planlaması ile ilgili temel bilgiler verilecek.

Sektörün en eski ve uzman isimlerinin kurduğu  EVA Gayrimenkul Değerleme, uygulamacılarla olduğu kadar akademik çevreden de oluşturduğu güçlü kadrosu ile eğitimleri organize ediyor. Sınırlı kontenjanla açılacak eğitim programının sonunda başarılı olanlara sertifika verilmesi ve böylece uygulamaya yönelik hizmet kalitesinin yükseltmesi amaçlanıyor.

 


Geri Dön