04 / 05 / 2024

Evde bakım maaşları yattı mı? Evde bakım maaşı kaç lira? 18 Eylül 2022

Evde bakım maaşları yattı mı? Evde bakım maaşı kaç lira? 18 Eylül 2022

Evde bakım maaşı yatan şehirlerin hangileri olduğu arama motorlarında en çok aratılan konulardan biri.  Evde bakım maaşlarının yatırılıp yatırılmadığı ayın ortasının gelmesi ile birlikte büyük merak konusu. Peki evde bakım maaşı yattı mı? İşte ayrıntılar...



Evde bakım maaşı yatan illerin araştırmaları Eylül ayının 15’ine gelmemiz sebebiyle hız kazandı. Vatandaşlar, '18 Eylül Cumartesi evde bakım maaşı yattı mı?' sorusunun cevabını bulmaya çalışıyor. 

Evde bakım maaşı, engelli, hasta ve yaşlıların bakımını üstlenen kişilere 3 bin 340 lira olarak ödenmekte. Evde bakım maaşları her ayın 15'i itibarı ile hesaplara yatırılıyor. 

Peki evde bakım maaşı yattı mı Eylül 2022? İşte detaylar…

Evde bakım maaşı yatan iller listesi henüz bildirilmedi. Evde bakım maaşı 15 Eylül tarihi itibarı ile yatırılmaya başlandı. 

EVDE BAKIM MAAŞI SORGULAMA NE ŞEKİLDE YAPILIR? EVDE BAKIM PARASI SORGULAMA 2022 YILI

Evde bakım parasından yararlanan vatandaşlar, sorgulama yapmak için SMS olanağını da kullanabiliyor veya son durumu e-Devlet aracılığıyla da görebiliyor. Ziraat Katılım Bankası aracılığı ile aylığı alanlar, cep telefonlarının mesaj bölümüne BAKIYE yazıp, 4747’e SMS atarak aylıklarındaki son durumu öğrenebilirken; TC kimlik numarası ile e-Devlet'e giriş yaptıktan sonra maaş ödemesi ile ilgili olarak ayrıntılara erişilebiliyor. 

Evde bakım maaşları yattı mı? Evde bakım maaşı kaç lira? 18 Eylül 2022


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön