25 / 04 / 2024

Evim Kadıköy Fikirtepe daire fiyatları!

Evim Kadıköy Fikirtepe daire fiyatları!

Firma: Anka Yapı

Proje: Evim Kadıköy

Evim Kadıköy Fikirtepe daire fiyatları 223 bin liradan başlayarak değişiyor. Anka Yapı Evim Kadıköy projesinde banka kredili olarak ya da firma bünyesinde vadeli olarak ödemeler yapılıyor...




Stüdyo dairelerden 5,5+1 dairelere kadar alternatiflerin sunulduğu  Evim Kadıköy  projesi  Anka Yapı  tarafından hayata geçiriliyor. Anka Yapı Evim Kadıköy projesi İstanbul'da Fikirtepe kentsel dönüşüm projesi olarak yükseliyor.


Evim Kadıköy Fikirtepe daire fiyatları öncesinde Evim Kadıköy'ün detaylarına yer verelim. Fikirtepe Evim Kadıköy projesinin tasarımı AE Mimarlık'a ait. Anka Evim Kadıköy projesinde 2 bin 500 konut bulunuyor.


Evim Kadıköy Fikirtepe projesi 3 etap olarak yükseliyor. Evim Kadıköy Anka Yapı ödeme koşulları kapsamında banka kredili olarak ya da firma bünyesinde ödemeler yapılıyor. Fikirtepe Evim Kadıköy teslim tarihi 24 ay sonra olarak belirlendi.



Evim Kadıköy Fikirtepe daire fiyatları!


Evim Kadıköy Fikirtepe daire fiyatları 223 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor. Fikirtepe Evim Kadıköy daire tipleri olarak stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 2,5 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3,5 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5,5 oda 1 salon teras ve loftlar sunuluyor.


Anka Yapı Evim Kadıköy projesinde spor alanları, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, kapalı otopark, fitness merkezi, sauna, buhar banyosu gibi sosyal olanaklar yer alıyor. Evim Kadıköy projesi 38 bin 600 metrekare arsa alanında inşa ediliyor.


Anka Evim Kadıköy nerede?

Anka Evim Kadıköy adres : Merpenköy Mah. Mandıra Cad. Yıldırım Sk. No: 55 Kadıköy - İstanbul


Anka Yapı Evim Kadıköy iletişim

Telefon: 444 38 11

Web adresi: http://www.evimkadikoy.com/

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön