26 / 04 / 2024

Evim Kadıköy Fikirtepe!

Evim Kadıköy Fikirtepe!

Firma: Anka Yapı

Proje: Evim Kadıköy

İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy' de konumlandırılan ve de Anka Yapı tarafından Fikirtepe' de inşa edilen Evim Kadıköy Fikirtepe satılık daire fiyatları 232 bin liradan başlıyor...



Evim Kadıköy Fikirtepe projesi İsatnbul Anadolu Yakası Kadıköy'de yükseliyor. Toplamda 3 etaptan meydana gelen projede 2 bin 500 konut bulunuyor. Projenin ilk etabında 550 konut yer alıyor. 


Evim Kadıköy Fikirtepe nerede?


Proje Merpenköy mahallesi'nde konumlandırılıyor.  Evim Kadıköy  Fikirtepe ödeme planı na göre projede bir çok ödeme seçeneği yer alıyor. Fikirtepe Evim Kadıköy'de yüzde 25 peşinata 12 ay vade farksız, yüzde 40 peşinata 24 ay vade farksız, yüzde 50 peşinata 36 ay vade farksız ödeme seçenekleri sunuluyor.


Evim Kadıköy Fikirtepe projesi teslimleri 22 ay sonra gerçekleştirilecek. Evim Kadıköy Fikirtepe satış fiyatları 232 bin liradan başlıyor. Projede; yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna, buhar odası, spor alanları, dinlenme alanları, eğlence alanları, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları, kapalı otopark gibi sosyal olanaklar bulunuyor.


Evim Kadıköy Fikirtepe adres;


Merpenköy Mahallesi, Mandıra Caddesi Yıldırım Sokak No: 55 Kadıköy / İstanbul


Telefon: 444 38 11

Web adresi: www.evimkadikoy.com


projeye sor



Geri Dön