20 / 04 / 2024

Evimiz Kocaeli'de teslimler Temmuz 2015'te başlayacak!

Evimiz Kocaeli'de teslimler Temmuz 2015'te başlayacak!

Kocaeli'nin köklü inşaat şirketlerinden olan Pekdemir İnşaat, 936 konutluk 'Evimiz Kocaeli' projesini hayata geçiriyor. 150 milyon TL'ye mal olacak projede konut teslimi, Temmuz 2015'te başlayacak...



Pekdemir İnşaat Genel Müdürü Mert Pekdemir, 1944 yılından bu yana konut, resmi ve ticari binalar, gölet, dere ıslahı, köprü, restorasyon ve iskele gibi pek çok farklı projeye imza atan şirketin 'Evimiz Kocaeli' projesi ile konut alıcılarına olduğu kadar kente de ekonomik bir değer kazandıracağını ifade etti. 


Kaliteden ödün vermeden, tüm projelerinin müşteri odaklı olduğunu söyleyen Pekdemir, "Yaptığımız bağımsız araştırmaların da gösterdiği üzere, Pekdemir markası bölgemiz insanı için kalite ve güvenin ifadesi olarak kabul ediliyor. Biz şimdi Pekdemir kalitesini, son derece ekonomik fiyatlarla geniş kitlelere yayacak, bine yakın aileyi konut sahibi yapacağız. Bu bizler için paha biçilemez gurur ve mutluluk vesilesidir. 11 dönümlük alan üzerine inşa edilecek olan 'Evimiz Kocaeli' projesi, 150 milyon TL'ye mal olacak. Mart 2013'te inşaatına başlanan projede, Temmuz 2015 itibarı ile konut teslimi başlayacak" dedi. 


İnşaat taahhüt sektörüne Gölcük Donanması'nın yangın kuleleri, SEKA Fabrikası'mn ambar ve stadyum işi ile başladıklarını dile getiren Mert Pekdemir, geçen süreç içinde sektörün de kabuk değiştirdiğini kaydetti. Artık 'ne iş olsa yaparım' mantığının kalmadığını dile getiren Pekdemir, kendilerinin de proje geliştiriciliği alanında büyümeyi hedeflediğini kaydetti. 


"Taahhüt işlerde yer almama karan aldık" 

Taahhüt sektöründe "kısa zaman, az maliyet1 hesabıyla yaşanan yoğun rekabet ortamında yer almak istemediklerini dile getiren Mert Pekdemir, "Kalitesiz işlerde yer almama bir aile şirketi olarak prensibimiz. Bizim en önemli sermayemiz geçmişimiz. Aksi halde kaybedecek çok şeyimiz var" dedi. Son iki yıldan bu yana fikir geliştirme, satın alma, müşteri memnuniyeti gibi konulara odaklandıklarım söyleyen Pekdemir, bu kapsamda yer alan konut, fabrika ve okul gibi zincir projelerde yer almayı tercih ettiklerini kaydetti. 


Dünya Gazetesi Bölge eki


Geri Dön