27 / 04 / 2024

Evimiz Kocaeli teslim

Evimiz Kocaeli teslim

Kocaeli’nin en büyük markalı konut projesi 936 konutluk Evimiz Kocaeli’de, mutlu sona ulaşıldı.

Evimiz Kocaeli'de teslime hazır daireler!

Kocaeli'nin en büyük markalı konut projesi Evimiz Kocaeli’de, Pekdemir İnşaat tarafından 730 günde tamamlanan 936 konuttan yüzde 90’ı satıldı ve daireler, 1 Temmuz tarihinden başlayarak sahiplerine teslim edildi.

Evimiz Kocaeli’nde sıfır peşinat sıfır faiz fırsatı!

Pekdemir İnşaat’ ın Kocaeli' de yer alan ve 936 konutluk dev projesi Evimiz Kocaeli’ nde fırsatlarla dolu bir kampanya başladı. Banka kredisi kullanacak olanlar peşinatı bir yıl öteleyebilecekler.

Evimiz Kocaeli'de teslimler Temmuz 2015'te başlayacak!

Kocaeli'nin köklü inşaat şirketlerinden olan Pekdemir İnşaat, 936 konutluk 'Evimiz Kocaeli' projesini hayata geçiriyor. 150 milyon TL'ye mal olacak projede konut teslimi, Temmuz 2015'te başlayacak...

Evimiz Kocaeli'de yüzde 25 peşinat! 20 ay 0 faiz!

Türkiye’nin en köklü, Kocaeli’nin en saygın ve güvenilir inşaat şirketlerinden Pekdemir İnşaat’ın, 70’inci yıl gurur projesi olarak hayata geçireceği Evimiz Kocaeli için başlattığı “Sonbahar Kampanyası” büyük ilgi görüyor...

Kocaeli Üniversitesi Körfez Kampüsü 15 Ekim'de teslim edilecek!

Kocaeli Körfez Belediyesi tarafından inşaatı devam eden Körfez Kampüs binasında sona gelindi. Bina, 15 Ekim'de Kocaeli Üniversitesi’ne teslim edilecek.

Kocaeli Çınarlıkent Konutları teslim edildi!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Derince'deki Çınarlıkent projesinin birinci ve ikinci etap hak sahiplerine anahtarlarını teslim etti

Evimiz Kocaeli’de mutlu son!

Kocaeli’nin en büyük markalı konut projesi 936 konutluk Evimiz Kocaeli’de, mutlu sona ulaşıldı.

Pekdemir İnşaat’tan Kocaeli’ye yeni proje!

Evimiz Kocaeli’yi, tam zamanında eksiksiz sahiplerine teslim eden ve tüm dairelerin satışını tamamlayan Pekdemir İnşaat, yeni yılı, Kocaeli’de konut standartlarını değiştirecek, sıra dışı bir projeyle karşılıyor.

Evimiz Kocaeli’de son daireler için kampanya!

Pekdemir İnşaat, Evimiz Kocaeli’de ev sahibi olmak isteyenlere yönelik son kez çok özel ödeme fırsatlarının olduğu bir bahar kampanyası başlattı.

Academic Life 2.etap Kocaeli teslim tarihi!

Academic Life 2.etap Kocaeli projesinde 20 Nisan'a kadar 2+1 daireler 149 bin 900 liradan başlayan lansman fiyatlarıyla satılıyor. Projede aylık kira getirisi teslimle birlikte 1000 lira...

Evimiz Kocaeli'de 10 yıl 0 faiz!

Evimiz Kocaeli projesinde başlattığı tarihi fırsat kampanyasında son günler yaşanıyor. Kocaeli’de daha önce yapılmamış, tüketiciye büyük avantaj sağlayan “10 Yıl Sıfır Faiz” sloganıyla başlatılan kampanyada ödemeler 6 ya da 10 yılda sıfır faizle yapılıyor

Evimiz Kocaeli'de ödemeyi 10 yılda sıfır faizle yapın!

Kocaeli’de daha önce yapılmamış, tüketiciye büyük avantaj sağlayan “10 Yıl Sıfır Faiz” sloganıyla başlatılan kampanyada ödemeler 6 ya da 10 yılda sıfır faizle yapılıyor.

Evimiz Kocaeli'de 10 Yıl Sıfır Faiz kampanyasına yoğun ilgi!

Kocaeli'de daha önce yapılmamış, tüketiciye büyük avantaj sağlayan '10 Yıl Sıfır Faiz' sloganıyla Pekdemir İnşaat tarafından Evimiz Kocaeli'de projesi kapsamında başlatılan kampanyada ödemeler 6 ya da 10 yılda sıfır faizle yapılıyor.

Evimiz Kocaeli'de kira öder gibi ev sahibi olma imkanı!

Pekdemir İnşaat’ın inanması güç ödeme planında, konuta bugün ödediğiniz fiyat ile 10 yılın sonunda ödediğiniz fiyat aynı olacak. Kira öder gibi ev sahibi yapabilecek bu çok özel ödeme modeli tüketicilerden yoğun talep görüyor.

Pekdemir İnşaat Evimiz Kocaeli'de 10 yıl 0 faiz fırsatı!

Pekdemir İnşaat imzası taşıyan Evimiz Kocaeli'de yoğun ilgi gören kış kampanyası devam ediyor. Kampanyada yüzde 30 peşinat ödemesi yapanlar için 6 yıl sıfır faiz, yüzde 50 peşinat vermek isteyenler için de 10 yıl sıfır faiz fırsatı sunuluyor.

Evimiz Kocaeli projesinde 10 yılda sıfır faiz imkanı!

Evimiz Kocaeli’deki yaşamın bir parçası olmak isteyenleri, kira öder gibi ev sahibi yapabilecek bu çok özel ödeme modeli tüketicilerden yoğun talep görüyor.

Evimiz Kocaeli'de 6 ya da 10 yılda sıfır faizle!

Pekdemir İnşaat’ın inanması güç ödeme planında, konuta bugün ödediğiniz fiyat ile 10 yılın sonunda ödediğiniz fiyat aynı olacak. Kampanyada ödemeler 6 ya da 10 yılda sıfır faizle yapılıyor.

Evimiz Kocaeli teslim Haberi

Evimiz Kocaeli teslim

Kocaeli’nin hızlı gelişen bölgelerinden Başiskele’de, Türkiye’nin en köklü inşaat şirketlerinden Pekdemir tarafından “70. Yıl Gurur Projesi” olarak gerçekleştirilen Evimiz Kocaeli’de, 18 ayda dairelerin tamamına yakınında oturum başladı. Evimiz Kocaeli’de, site düzeninin Pekdemir İnşaat tarafından belirlenen profesyonel yönetim şirketinin çalışmalarıyla tam anlamıyla sağlanmasının ardından, yönetim oturanların kendi aralarından seçtikleri komiteye devredildi ve böylece son adım da atılmış oldu. Pekdemir İnşaat, tamamladığı tüm projelerde, komşuluk ilişkilerinin düzene girmesini ve sosyal tesisler ile market, restoran gibi ticari tesislerin işletmeye açılmasını sağlamak üzere, ilk yıl üstlenmesi gereken maliyetlere katlanarak geçici yönetimler oluşturmayı, yıllar içinde bir gelenek haline getirdi. 75 yıla yaklaşan köklü bir geçmişe sahip olan şirket, bu uygulamasıyla Evimiz Kocaeli’de de farkını bir kez daha ortaya koydu.


Pekdemir İnşaat tarafından, inşaata başlarken ilan...